Lidia Fecioru, despre momentul în care a prezis moartea unei persoane: „N-am să uit niciodată”. Care este motivul pentru care parapsihologul evită să mai dezvăluie data morții

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 feb 2024, 09:23

Lidia Fecioru a prezis moartea unei persoane

Sursa: Căptură Kanal D

Bioterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit faptul că poate să prezică momentul în care o persoană va pleca din această lume, dar cu toate acestea evită să o facă. Care este motivul?

Lidia Fecioru a captat atenția publicului, fiind unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți și astrologi din țară. Invitată în cadrul emisiunii ” 40 de întrebări cu Denise Rifai”, parapsihologul a vorbit și despre abilitatea de a prezice moartea unei persoane.

Lidia Fecioru i-a dezvăluit unei persoane momentul în care va muri

În cadrul interviului „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Lidia Fecioru a dezvăluit că doar o singură dată a făcut o astfel de afirmație despre moartea cuiva.

Ulterior, ea a afirmat că a resimțit regretul pentru această acțiune.

Citește și: Câți bani câștigă Lidia Fecioru din bioterapie: „Eu sunt bogată”. Cât de greu i-a fost să se apuce de această meserie

Întrebată dacă obișnuiește să avertizeze oamenii cu privire la decesul lor, Lidia Fecioru a mărturisit faptul că a făcut asta în urmă cu 20 de ani, iar în ciuda regretului resimțit, aceasta a simțit și o bucurie în suflet pentru faptul că a reușit să salveze mai multe lucruri pe care le avea legate de familie și

de business.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

O singură dată am făcut acest lucru. Am regretat după aceea.

Dar bucuria din suflet a fost că am salvat multe chestii pe care le avea legate de familie, de business. M-am simțit, într-un fel, împlinită în sufletul meu pentru că el știa că nu are zile multe. Eu nu l-am întrebat dacă știe. I-am zis ce are de făcut pentru a se așeza lucrurile. Nu i-am zis ziua când va muri, dar i-am spus că mai are foarte puțin timp și trebuie să-și așeze lucrurile din viață pentru că vor rămâne în urma lui ceilalți care vor avea de suferit.
Au trecut 20 și ceva de ani de atunci. N-am să uit niciodată, dar acum nu mai fac acest lucru. Nu spun niciodată oamenilor dacă nu sunt întrebată. Dacă sunt întrebată, evit pe cât se poate să le spun lor direct. Încerc să vorbesc cu apropiații, cu cei care îi însoțesc
”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Lidia Fecioru preferă să vorbească cu apropiații persoanei în cauză

În cadrul aceleași întrebări, Lidia Fecioru a dezvăluit faptul că evită să vorbească cu persoana în cauză, ci preferă să poarte discuția cu apropiații. Lidia Fecioru a povestit despre o experiență în care o femeie a căutat ajutor la cabinetul ei aducându-și soțul extrem de bolnav, care se deplasa într-un scaun rulant.

Citește și: „Tu n-ai dreptul să-mi impui” Crede sau nu Lidia Fecioru în Dumnezeu? Răspuns dur la întrebarea roșie pusă de Denise Rifai!

Această situație a constituit o provocare serioasă, iar bioenergoterapeuta a luat asupra sa responsabilitatea de a încerca să ofere ajutor în condițiile date. Lidia Fecioru a dezvăluit faptul că i-a spus tot adevărul soției bărbatului în cauză.

Au fost cazuri când au adus soțul pe căruț, nici măcar nu a putut să-l bage în cabinet. Am coborât eu, apoi am urcat cu soția dânsului și i-am spus adevărul”, a spus Lidia Fecioru.