Lidia Fecioru, dezvăluiri din cariera ei: „Am spus unui om că o să moară! S-a întâmplat”. Cum a descoperit bioenergoterapeutul acest har

Autor: Diana Ghita

Lidia Fecioru a făcut mărturii cutremurătoare din cariera ei

Sursa: Captură YouTube

Lidia Fecioru, parapsiholog și bioenergoterapeut, a fost invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, unde a vorbit despre harul cu care a fost înzestrată.

Într-un interviu cu Teo Trandafir, Lidia Fecioru a dezvăluit cum a aflat despre abilitățile ei bioenergetice și a făcut mărturisiri tulburătoare din cariera ei. Aceasta are atât puterea de a-i vindeca pe oameni, cât și harul de a vedea ce le rezervă viitorul.

Cum și-a descoperit Lidia Fecioru harul

Înainte de toate, bioenergoterapeutul a povestit cum a descoperit că este diferită de ceilalți.

Aceasta a început să-și dea seama că are ceva special în jurul vârstei de 16 ani, când reușea să vindece instantaneu durerile pe care le acuzau colegii săi, doar printr-o simplă atingere.

„Luam durerea de cap la colegi pe la școală, nici nu știam ce fac”, a relevat Lidia Fecioru.

Inițial, când a văzut ce putere are, aceasta a avut parte de un adevărat șoc, întrucât nu a putut înțelege ceea ce i se întâmpla: „N-am mai pus mâna pe nimic, n-am mai făcut nimic, că m-am speriat foarte tare”.

Ulterior, parapsihologul a remarcat că posedă și alte abilități, care se dovedeau a-i fi de mare ajutor la școală, întrucât, înainte de fiecare testare, intuia ce subiect urma să-i pice: „Era foarte dezvoltată intuiția. Mă duceam la examen, intram și știam ce temă o să am”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Câți bani câștigă Lidia Fecioru din bioterapie: „Eu sunt bogată”. Cât de greu i-a fost să se apuce de această meserie

De la cine a moștenit Lidia Fecioru abilitățile de bioenergoterapeut

Pentru o lungă perioadă, Lidia Fecioru a fost convinsă că a preluat acest talent de la tatăl ei, întrucât și el dădea, de multe ori, dovadă de o intuiție foarte dezvoltată: „Tot timpul am crezut că îl moștenesc pe tata în chestiile astea.

Tata era leu și, tot așa, avea o intuiție brici”.

Însă, după ceva timp, aceasta avea să afle că, de fapt, a semănat cu mama ei în această privință. Acest lucru i-a fost confirmat de către un specialist, la care a apelat pentru a-i spune de unde provine, cu adevărat, harul ei: „Am avut un mediu și mi-a povestit toată ascendența și, de fapt, o moștenesc pe mama și îmi spunea că harul pe care îl am mi l-a transmis când m-a născut”.

Citește și: „Tu n-ai dreptul să-mi impui” Crede sau nu Lidia Fecioru în Dumnezeu? Răspuns dur la întrebarea roșie pusă de Denise Rifai!

Lidia Fecioru, în calitate de parapsiholog și bioenergoterapeut, îi poate ajuta pe oameni să se vindece de diverse afecțiuni, atât fizice, cât și sufletești, dar, de asemenea, are puterea de a le prezice viitorul. În acest sens, invitata lui Teo Trandafir a dezvăluit că i-a dezvăluit unui pacient că va muri.

„Am spus unui om că o să moară! S-a întâmplat.(...) Și mi-a părut rău după aceea”,  a mărturisit Lidia Fecioru.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.