Lidia Fecioru, sfaturi pentru a ne proteja casa de ghinion și pentru a atrage energiile pozitive! "Dacă vrem să atragem dragostea, aprindem o lumânare roșie"

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 apr 2022, 19:28

Lidia Fecioru, sfaturi inedite despre cum sa atragem energiile pozitive asupra noastra

Sursa: Captură KANAL D

Lidia Fecioru a vorbit astăzi în platoul Teo Show despre modalitățile inedite de a ne proteja casele de ghinion și de a atrage energiile pozitive.

Invitată în platoul Teo Show, Lidia Fecioru a vorbit despre modurile în care putem îndepărta ghinionul și energia negativă din casă, dar a enumerat și câteva indicații utile de a atrage energiile pozitive asupra noastră și de scapă de probleme și ghinioane de tot felul. Iată ce ar trebui să aruncăm din casă pentru a scapă de ghinion!

Lidia Fecioru, sfaturi pentru a ne proteja casa de ghinion și pentru a atrage energiile pozitive

Întrebată de Teo Trandafir dacă ziua de 13 a fiecărei luni, este considerată o zi nefastă, Lidia Fecioru a răspuns că depinde de modul în care fiecare persoană își începe ziua de dimineață. Aceasta a mentionat faptul ca totul depinde de modul in care fiecare dintre noi isi proiecteaza in minte gandurile pozitive sau negative. 

Citeste si: ”S-a dus pe firul meu în meditație și mi-a adus corpul astral înapoi” Lidia Fecioru, despre momentul în care nu a vrut să se mai întoarcă în această lume

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Acum depinde pentru cine și cum și-o pornește de dimineață, Teo! Eu sunt născută pe dată de 31, 3 și cu 1 fac patru, 13 înseamnă tot 3 și cu 1, patru! Deci eu întotdeauna caut să fac o misculatie că să fie pozitivă! Și cu asta basta! Pentru că dacă ne pornim cu ghinionul în cap de acasă, ăla e! Îl aducem practic, îl chemăm! Îl târâim după noi!
În momentul în care l-ai gândit, l-ai și plămădit! Pentru că noi suntem rodul gândirii noastre! Un om dacă începe să spună, se uită în oglindă și

spune: << Nu arăt prea bine!>> a două zi se uită din nou și zice: << E adevărat, nu arăt prea bine>> Și uite așa încet, încet începe să se urateasca de la sine! De la el însuși, pentru că el generează acea urâțenie din interiorul lui! Și atunci noi vrem că lumea să fie pozitivă!", a spus Lidia Fecioru.

Citeste si: Cum îți dai seama că partenerul te înșală. Iată care sunt primele semne, conform Lidiei Fecioru