Lidia Fecioru vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Autor: Diana Tilă

Lidia Fecioru va fi invitată duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Lidia Fecioru, bioterapeut cu o experiență vastă în domeniul parapsihologiei, va fi prezentă duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:30, la Kanal D.

Citește și: Câți copii are Lidia Fecioru! Iubitul ei a avut o relație cu o cunoscută asistentă TV

Lidia Fecioru vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

De la pasiunea din adolescență pentru lumea nevăzută a energiilor si până la transformarea acestei pasiuni într-un mijloc de trai concret, după vârsta de 30 de ani, Lidia Fecioru a parcurs un drum fascinant. Cu experiențe diverse, de la lucrul într-o fermă de vaci, la coafură, organizare de evenimente, până la activitatea de medic legist după absolvirea Facultății de Medicină din Republica Moldova, viața sa a fost una plină de surprize de tot felul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Lidia Fecioru și-a aprofundat studiile în domeniul parapsihologiei la Moscova, a avut apariții frecvente pe micile ecrane, abordând subiecte care aduc ezotericul în prim-plan.

Citește și: Lidia Fecioru, previziuni pentru anul 2023. Cele mai utile sfaturi, dezvăluite la „Fiță cu Adiță”: „E un an destul de greu”

Ce rol jucați în masonerie?”, “Când v-au speriat cel mai tare puterile dvs.?”, “Cum ne apărăm de vampirii energetici?”, “Ce vă reproșați?”, “Cât de ipocrită sunteți uneori?”, “Câtă credință este în parapsihologie?”, “De la cine primiți informații?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Lidiei Fecioru la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.