Lidya și Susen se iau la bătaie din cauza lui Omer. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de luni, 26 august, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Akif și Șevval reușesc să scape de amenințarea lui Sado, iar Suzan rămâne convinsă că tipul a mințit-o că accidentul a fost provocat, ca să obțină bani de la ea.

Orhan îi cumpără bilet de autobuz lui Fatma și o trimite acasă, dar ea minte că a pierdut autobuzul pentru că taxiul cu care a mers la autogară, s-a stricat.

Akif merge în Ankara pentru afaceri. Acolo el întâlnește o femeie și este atras pe loc de ea. Când acesta se întoarce, ia masa cu Yaman și cu Nebahat la restaurant și este surprins când femeia de care este îndrăgostit intră pe ușă și se îndreaptă spre masa lor.

Lidya și Susen se ceartă pentru Omer și chiar se iau la bătaie în baia școlii.

Citește și: Cum se pregătește Digit Koçak pentru rolul său, Ömer, din producția "Totul pentru familia mea"

Asiye își găsește un nou loc de muncă. Mai exact aceasta are grijă de o femeie bolnavă de Alzheimer. În timp ce Asiye împachetează niște haine, într-o alte cameră, femeia pornește aragazul, dar uită să aprindă flacăra și apoi pleacă în oraș.

Asiye se intoxică cu monoxid de carbon. Mahir care merge la ea, o vede pe fereastră căzută jos și intră în panică.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Citește și: Vestea teribilă care a zguduit familia unui celebru actor turc. Ce a pățit Celil Nalçakan, cel care dă viață personajului Akif Atakul, în producția "Totul pentru familia mea"

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit cum să atragi bani conform principiilor Feng Shui. Iată ce trebuie să faci!