Lidya vrea să îi despartă cu orice preț pe Omer și pe Susen. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 27 august, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu

Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, marți începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

În timp ce Akif este surprins că Süreyya, pe care a întâlnit-o în afara orașului, apare brusc din nou în fața lui, Nebahat observă atitudinea lui în prezența ei și bănuiește că este ceva între ei.

Sureyya, Suzan și Omer vor lucra la noul club în care Akif și Yaman sunt parteneri.

Șengul află că soacra ei a mințit că este înstărită. Acum ea vrea să o scoată afară din casă, dar Orhan îi spune să rămână la ei cât dorește.

Lidya continuă să creeze jocuri necurate pentru a-i despărți pe Omer și Susen.

Yasemin îl invită pe Tolga la o cafea și îi spune că vrea să vorbească ceva cu el. Tolga se așteaptă ca ea să îi spună că îl place și este dezamăgit când ea îi spune că îl place pe Mahir și îl roagă să o ajute să-l cucerească.

Citește și: Yildirim face accident în drum spre Ankara. Vizionează episodul 23 al serialului „Tablou de familie” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Aybike află de la Elif că Berk și Ayla au plecat spre Italia. Ea fuge la aeroport să îl oprească pe iubitul ei, dar ajunge prea târziu.

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Citește și: Cum arăta Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen în serialul „Tablou de familie” în perioada liceului! Iată imaginea care a făcut furori în mediul online

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.