Liei Olguta Vasilescu i-a placut sederea in "Beciul Domnesc". E incredibil cum a descris noaptea petrecuta dupa gratii

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:32

Degeaba s-au plans Elena Udrea, Gigi Becali si Radu Mazare de conditiile din arestul central.

Lia Olguta Vasilescu, ultima "cazata" dupã gratii, le da peste nas tuturor: “Am avut televizor in camera, am fost foarte bine primita de toata lumea, de tot personalul, am stat in camera cu doua doamne dsragute care m-au facut sa ma simt bine. Nu a fost o experienta tragica.”

Oare faptul ca cei "patru magnifici" au strambat din nas la conditiile de dupa gratii au dus la schimbarea la fata a arestului central sau Lia Olguta Vasilescu e o femeie simpla, fara nazuri? In Beciul Domnesc, primarul suspendat al Craiovei s-a simtit ca acasa: “Vreau sa

le multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in aceste zile.” La cat de multumita a iesit Lia Olguta Vasilescu, din arest, mai ca-ti vine sa revii oricand, cu placere.

 

Daca pentru ea experienta nu a fost una tragica, pentru VIP-urile care au zabobit mai mult de-o noapte acolo a fost drama in trei acte.

Radu Mazare: “M-a rupt in doua.

Ca sa faci dus pornesti apa aia, o pornesti p-aia de sus si daca e prea fierbinte mai reglezi de aici, de la wc, crezi ca e o placere?  N-ai cum sa tragi apa la wc, ea curge printr-o teava. “
Obisnuit cu vacante exotice si sa fie inconjurat doar de fete frumoase, nicidecum de barbati, Radu Mazare a dat de greu in celula cat baia sa de-acasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La fel de ingrozita a fost si Elena Udrea. Trecerea de la traiul intr-o vila luxoasa, la unul intr-o incapere cu WC turcesc i-a picat mai greu decat dosarul "Gala Bute":  “Mi-am dorit ca acel cosmar pe care l-am trait 72 de zile  sa se

termine.”

Revenind la primarul Craiovei, tot raul spre bine!  Arestul la domiciliu a coincis cu planurile de concediu ale Olgutei Vasilescu. Gand la gand cu dorinta ei de a-si petrecee doua saptamani in sanul familiei, instanta a plusat si a primit, bonus, inca doua, inchisa in casa parintilor.

Primarul suspendat al Craiovei a ajuns in mainile celor de la DNA sub acuzatia de luare de mita, in campania electorala din 2012.

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.