Ligi, atacată din toate părțile. A pus-o la punct pe Berna și a ieșit din emisiune: "Ești sub nivelul meu"

Autor: B.H.
Actualizat: 03 iun 2020, 18:30

După ce a intrat în conflict cu Andreea Pirui, cea care până nu demult era cea mai bună prietenă a ei, acum, Ligi s-a certat și cu Berna. Presiunea a fost atât de mare, încât a ieșit din emisiune.

Conflictul dintre Ligi și Berna este unul vechi, iar cele două nu ratează nicio ocazie să se atace reciproc. După ce Berna a început o relație cu Philip, fostul iubit al lui Ligi, tensiunile dintre cele două au ieșit la iveală și și-au spus de foarte multe ori cuvinte grele.

Citeste si: Ella, inregistrari compromitatoare cu Jador! E din nou razboi intre cei doi fosti iubiti

Ligi, atacată din toate părțile. A pus-o la punct pe Berna și a ieșit din emisiune: "Ești sub nivelul meu"

Săptămâna nu a început tocmai bine pentru Ligi. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a stârnit certuri aprinse în casă. După conflictul cu Andreea Pirui, prietenia celor două stă acum sub semnul întrebării, având în vedere că, de această dată, cearta a fost una foarte serioasă, iar concurentele s-au jignit reciproc.

Citeste si: Ligi și Andreea Pirui și-au aruncat cuvinte grele: "Ești o mincinoasă." Prietenia lor a ajuns la final?

După conflictul cu Andreea Pirui, Ligi a avut un schimb de replici și cu Berna, cea cu care s-a certat de foarte multe ori în cadrul emisiunii. Berna a intervenit în discuție după ce Ligi a spus despre ea că a jignit-o pe Andreea Pirui.

Berna: Nu mai face așa, fată, că zici că ești maimuță. Liniștește-te!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ligi: Încetează cu jignirile că mă plictisești deja.

Vorbește frumos! Nu mai tot jigni atât. Atât ai în căpușorul ăsta? Jigniri? Maimuță? Maimuță ești tu! Nu vorbesc cu tine, îmi pare rău. Ești sub nivelul meu. 

Berna: Ești cea mai rea, cea mai scoprie!

Ligi: Intru înăuntru ca să ce? Să stau să mă cert cu copiluța aia, care numai atât știe, să jignească? Nu am vreme de prostii d-astea.

Citeste si: Cine este bărbatul care i-a trimis Biancăi flori: „Ca să închid gura răutăcioșilor...”