Ligi, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie spectaculoasa! Iata cat de bine seamana cu Bianca Dragusanu!

Autor: D.I.
Actualizat: 04 dec 2019, 14:58
video Foto(5)

Ligi a fost una dintre cele mai controversate controversate concurente de la "Puterea dragostei", in cel de-al doilea sezon!

Ligi de la "Puterea dragostei" i-a fascinat pe baieti încă de cand a intrat in casa iubirii, datorita siluetei ei perfecte.

Un scorpion ambitios, Ligi a trecut pragul "Puterii dragostei", in cautarea iubirii! Aceasta are 27 ani, vine din Cluj-Napoca, si este make-up artist. Aceasta spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dore?te. Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul.

Intrebata de ce ales sa vina la "Puterea dragostei", Ligia a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show matrimonial si si-a dorit sa participe.

"Imi place foarte mult experimentul si ideea si vreau sa fac parte din experiment si poate, cine stie, o sa imi gasesc jumatatea! Sa fie inalt, inteligent, romantic si sa fiu mereu in centrul atentiei lui!", a spus Ligi.

Inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei", Ligi a facut furori cu trupului ei sculptat. Insa tanara a ajuns sa arate asa dupa multe ore de antrenament in sala de fitness, acolo unde merge frecvent, chiar si in Turcia, pentru a se mentine in forma.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ella a spus adevărul despre relația cu Jador! Povestea lor de dragoste continuă! Ce spune bruneta despre descalificare

Citeste si: FOTO Cum arata Simina complet NEMACHIATA! Asa o vede doar Zanoaga dimineata

De curand insa, Ligi a publicat o imagine in care seamana izbitor cu Bianca Dragusanu. Iata ce trasaturi fizice comune au cele doua blondine:

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.