Ligi isi pierde controlul si sare sa il bata pe Philip! "Tu de familia mea nu vorbesti! Vrei sa te scot afara?" Afla pena unde va ajunge conflictul celor doi fosti iubiti, DUMINICA, intr-o GALA incendiara "Puterea dragostei", de la 16:00 si 19:00

Autor: D.I.
Actualizat: 21 mar 2020, 20:29

Citeste si: Surpriza serii la "Puterea dragostei"! Andreea Mantea facut anuntul: Ei au fost desemnati "FAVORITII SAPTAMANII"! Iata ce reactii s-au starnit in randul concurentilor!

Citeste si: Roxana a izbucnit in lacrimi, dupa ce Turcu i-a cerut inelul inapoi! Iata cum a reactionat concurenta si cum au degenerat lucrurile intre cei doi! Turcu a devenit din nou extrem de nervos si agresiv!

Citeste si: Cum arata Ramona, noua concurenta de la "Puterea Dragostei", blonda! Iata cat de schimbata era tanara, cu doar o luna inainte de a intra in emisiune!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iancu Sterp, mesaj inedit din partea Andreei Mantea! Iata ce i-a transmis vedeta, fostului concurent de la "Puterea dragostei", la scurt timp de la debutul acestuia in competitia "Survivor Romania"!