Ligi, prima declaratie dupa ce s-ar fi CUPLAT cu Livian: ''Mi-am facut curaj sa...''

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 19 dec 2020, 15:51

Livian si Ligi par sa formeze cel mai nou cuplu printre fostii concurenti de la ''Puterea dragostei''.

Livian si Ligi au fost doi dintre cei mai apreciati si controversati concurenti de la ''Puterea dragostei'' sezonul 2. In ultima perioada, cei doi s-au afista impreuna in mai multe locuri, spre uimirea fanilor. Zvonurile privind o posibila relatie intre cei doi nu au incetat sa apara, mai ales acum ca ambii sunt singuri. 

Ce se intampla intre Livian si Ligi de la ''Puterea dragostei''

Ligi a negat pana acum toate zvonurile legate de o posibila relatie intre ei, motivand faptul ca amandoi lucreaza la un proiect comun. Asadar, cei doi petrec mult timp impreuna si nu este exclus sa se lege ceva, pe viitor. 

”Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție. Urmează să scoatem ceva frumos împreună”, a spus Livian in urma cu putin timp.

Citeste si: Cu cine își va petrece Bianca Comănici sărbătorile de iarnă? Nu se mai ascunde: „Eu mă simt bine în compania...”

In timp ce facea un live, Ligi a spus faptul ca momentan, intre ea si Livian nu exista ceva mai mult decat o simpla prietenie: 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ.

Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca. Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă.

Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista”, a spus Ligi pe un live facut pe contul sau de Instagram. 

Citeste si: Bianca Comanici, mesaj neasteptat pe contul ei de socializare, la scurt timp dupa ce a dat vestea cea mare despre noul ei proiect online!

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj pentru Livian. A spus tot ce are pe suflet: "Cu cât mă ignori mai mult..."

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.