Ligi, pusă la zid de prietenii de pe instagram: "Câtă ipocrizie, du-te acasă că..."

Autor: B.H.
Actualizat: 27 ian 2021, 01:45

Ligi are o mulțime de urmăritori pe contul de instagram, dar nu toți o susțin, ci există și persoane care îi aduc frecvent critici. Acum a fost acuzată de ipocrizie. Ce a răspuns?

Ligi a fost implicată în mai multe scandaluri, însă cel mai recent este cel cu Andreea Pirui. Deși erau foarte bune prietene, cele două au ajuns să se certe, și-au aruncat cuvinte grele, iar când prietenia lor părea că a ajuns la final, Ligi și Andreea Pirui s-au împăcat. 

Citeste si: Livian, declarație de dragoste pentru Bianca. A spus tot ce simte!

Ligi, pusă la zid de prietenii de pe instagram: "Câtă ipocrizie, du-te acasă că..."

Cei care le susțin pe Ligi și Andreea Pirui au fost bucuroși să afle că lucrurile între ele s-au rezolvat și că au trecut peste momentele tensionate, însă au existat și persoane care au criticat dur felul în care au reacționat cele două. Ligi a fost acuzată de o prietenă de pe instagram de ipocrizie și chiar a fost sfătuită să plece acasă, moment în care concurenta de la "Puterea Dragostei" nu s-a mai putut abține și a reacționat.

"Offffff, câtă ipocrizie, du-te acasă că stai degeaba, faci galerie nebunei de Pirui, v-ați aruncat atâtea vorbe, ca mai apoi să-ți ceri scuze, pe bune???!!!! Atâta minciună și falsitate la un loc!!!!!", i-a reproșat o femeie lui Ligi.

Citeste si: Emy Alupei este cea care i-a despartit de Iancu si Denisa? Cine face primele acuzatii: ''Nu iti este rusine sa desparti...''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă de obicei nu le răspunde celor care o critică, de această dată, Ligi nu s-a putut abține de la comentarii și i-a dat replica celei care a acuzat-o de ipocrizie.

"Asta vrei tu să crezi că m-am atârnat de X si Y....Nu m-am atârnat de NIMENI!!! Am stat în casă ca și restu fetelor care sunt tot SINGURE, ar trebui sa plece toate fetele singure acasă?:))) Ba mai mult am intrat în această emisiune pe propriile forțe si am stat pe propriile forte asa te rog sa te abtii de la rautatile astea gratuite....Am

socializat cu Filip si Catalin care “toti”..?? Doamne fereste.
Iar Andreea m-a facut “neasumata si mincinoasa” lucruri pe care le-a spus la nervi si ba mai mult de atat nu a fost ceva grav intre noi ca sa nu mai fim prietene...Am gresit amandoua si cel mai important e ca ne-am recunoscut vina si ne-am mai dat o sansa la prietenia noastra....Daca ma jignea ca si altele cu siguranta nu mai eram prietene...eu
dau sanse oamneilor si iert pentru ca asa am fost invatata!!God bless you.", 
a fost replica lui Ligi.

Citeste si: Andra și Bogdan Mocanu sunt din nou împreună! Unde au fost cei doi

 

Taguri: