Ligi și Andreea Pirui și-au aruncat cuvinte grele: "Ești o mincinoasă." Prietenia lor a ajuns la final?

Autor: B.H.

Ligi și Andreea Pirui au legat o frumoasă prietenie în casa "Puterea Dragostei", dar se pare că legătura dintre cele două este pe cale să se destrame. Ce s-a întâmplat?

Ligi și Andreea Pirui s-au apropiat una de celalată pe parcursul emisiunii "Puterea Dragostei", au devenit cele mai bune prietene, dar acum, între cele două a izbucnit un adevărat conflict. Cele două concurente și-au aruncat cuvinte grele, iar prietenia lor pare că se îndreaptă cu pași repezi spre final.

Citeste si: Marius și Andreea Pirui s-au despărțit. Nu va mai fi nicio nuntă: "Prefer să aflați de la noi..."

Ligi și Andreea Pirui și-au aruncat cuvinte grele: "Ești o mincinoasă." Prietenia lor a ajuns la final?

Dacă până acum se susțineau una pe celalată și își dădeau sfaturi, relația de prietenie dintre Ligi și Andreea Pirui s-a deteriorat în ultima perioadă, iar cele două au ajuns să se certe din ce în ce mai des.

De această dată, conflictul a izbucnit după ce Ligi a susținut că este apropiată de Ella.

Andreea Pirui a cedat nervos, vizibil deranjată de această afirmație. Mai mult decât atât, Andreea Pirui a acuzat-o pe Ligi că minte și că nu este o prietenă adevărată, având în vedere că în trecut s-a sărutat cu Jador, bărbatul pe care Ella îl iubește și cu care a vrut să aibă o relație.

Citeste si: Daiana, reglare ce conturi cu Gabriel? Cine a tradat primul? "Macar fii sincer pe ultima suta de metri!"

Andreea Pirui: De ce s-a pupat cu Jador dacă mereu v-ați înțeles bine?

Ligi: Am glumit. Eu știam că fata asta nu mai are nimic cu el și na, mi-am permis să fac o glumă cu Jador. Care e problema?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Pirui: Glumă? Când te pupi cu cineva e o glumă? Ferească Dumnezeu!

Ligi: Da, pentru că eu nu îl voiam pe Jador, Jador nu mă voia pe mine. A fost o glumiță între mine și el. Care e faza?

Deși Ella și Ligi susțin că au fost mereu prietene, Andreea Pirui nu este de aceeași părere, considerând că sărutul dintre Ligi și Jador este cea mai bună dovadă că cele două nu au fost niciodată apropiate.

Ba mai mult decât atât, Andreea Pirui a dezvăluit că Ligi nu și-a dorit să stea în cameră cu Ella.

Vezi în materialul video de mai jos schimbul de replici dintre cele două concurente de la "Puterea Dragostei".

Citeste si: ȘOC TOTAL după ce a cerut-o de soție! Bogdan Mocanu s-a despărțit din nou de Andra Volos? Ea a plecat deja la Cluj

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.