Ligi și Livian au scos o piesă împreună! Declarație incredibilă de dragoste: "Cum mă sărutai sub fulgii de zăpadă"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2022, 20:05
Livian și Ligi, o nouă colaborare

Ligi și Livian au colaborat din nou împreună. Cei doi au scos recent o piesă.

Ligi și Livian au scos împreună piesa "Dorința de Crăciun", care a apărut pe contul băiatului lui Nelson pe 23 decembrie.

Clipul piesei a trecut de 300.000 de vizualizări în mai puțin o săptămână de la postare.

Ligi și Livian au tot colaborat profesional în ultima vreme, iar multă lume se gândește că relația lor ar depăși barierele profesionale. Ipoteza e alimentată și de faptul că, atunci când erau împreună în casa Puterea dragostei, Ligi s-a arătat atrasă de băiatul lui Nelson Mondialu.

Atât Ligi, cât și Livian au negat că ar avea ceva mai mult decât o prietenie și o relație foarte bună profesional. ”O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ. Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca.

Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista”
, a susținut Ligi.

”Eu cu Ligi am o relație foarte bună de prietenie, pe care am păstrat-o din competiție. Urmează să scoatem ceva frumos împreună”, spunea și Livian despre Ligi.

Livian e singur acum!

După ce a avut o relație de câteva luni cu Bianca Comănici, Livian s-a cuplat cu Florentina. În momentul de față Livian este singur.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Să nu îndrăznești să-mi reproșezi niciodată, nici măcar în glumă, că am plecat sau că n-am luptat pentru tine. Știi și tu, știm amândoi, că am luptat pentru noi până la umilire. Dar pentru ce merită să te umilești, dacă nu pentru iubire? Și am închis ochii de multe ori, i-am închis chiar și atunci când trebuia să privesc atent în jurul meu.

Iar tu? Tu ai vrut doar să ai siguranța că orice ai face, eu nu voi pleca și voi rămâne acolo pentru tine.

Și ai reușit să faci asta. Până mi-am călcat pe inimă și am plecat”,  a fost mesajul postat de Livian pe contul lui de Instagram după despărțirea de Florentina.

Livian și Bianca au câștigat cel de al doilea sezon Puterea dragostei, însă separat, nu ca un cuplu. Livian a câștigat competiția băieților, iar Bianca pe cea a fetelor.

Citeste si: Livian, din nou la TV? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „O să ne vedem în...”

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.