Soc la "Puterea dragostei": Ligi si Philip s-au despartit! "El si Berna s-au sarutat"

Autor: A.I.
Actualizat: 02 mar 2020, 11:59

Ligi si Philip s-au despartit! Este dezvaluirea facuta intr-un vlog de catre doua tinere foarte bine informate in legatura cu ce se intampla la "Puterea dragostei".

"Ligi si Philip s-au despartit. Nu s-au mai impacat.

Si ce a facut Philip a doua zi? Philip s-a sarutat cu o concurenta de la Puterea dragostei, Berna.

Sunt mai apropiati de varsta, s-au placut dinainte", a fost dezvaluirea facuta intr-un vlog.

Berna chiar vorbise cu Philip inainte de a intra in casa "Puterea dragostei", special pentru el. Philip mai are o istorie si cu Daiana.

Ce meserie are Philip de la "Puterea dragostei"!

Philip este unul dintre cei mai controversati concurenti de la" Puterea dragostei".

Philip a facut furori inca de cand a intrat in casa "Puterea dragostei", deoarece a mărturisit că s-a iubit cu o fostă concurentă, pe nume Andreea, lasand astfel loc interpretarilor.

El le-a dezvăluit fetelor că a fost iubitul unei foste concurente, Andreea, fără să precizeze care Andreea.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intrebat daca a intrat in emisiune pentru o fata anume, Philip, a declarat ca a venit pentru doua fete, care i-au atras atentia, insa nu a dorit sa dezvaluie. Acesta a zis ca mai intai vrea sa le cunoasca mai bine si abia apoi sa dea verdicte.

"Am venit pentru două fete, nu vreau să le zic, vreau să le cunosc întâi", a spus Philip.

Philip le-a dezvaluit fetelor ca practica un sport de performanta "Kempo" si nu s-a sfiit sa le imptaseasca sustinatorilor sai din mediul virtual imagini in care apare alaturi de tatal sau, care ii este si antrenor.

Insa Philip nu este pasionat doar de Kempo, sport pe care il practica din adolescenta, ci si de hair styling. Tanarul le-a dezvaluit sustinatorilor sai ca are chiar si o diploma de hair stylist.

Citeste si: Ligi si Catalin, razboi la Puterea dragostei. Ligia nu iarta si nu uita: "Era agresiv. Este exact cum am crezut!"

Citeste si: Roxana si Turcu, un nou conflict violent! Ea ar fi atrasa de prietenul lui Turcu, Catalin: "S-au BATUT rau de tot"

Citeste si: Turcu de la Puterea dragostei își arată trupul perfect în cele mai fierbinți ipostaze. Iată imaginile!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.