Ligi si Turcu formeaza un nou cuplu? Ce mesaj i-a lasat aceasta pe o retea de socializare: ''Principalul motiv pentru care...''

Autor: O.P.
Actualizat: 16 mar 2020, 12:00

Ligi este una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Dupa o incercare nereusita de a forma un cuplu cu Philip, se pare ca Ligi s-a reorientat. Oare sa isi doreasca ceva mai mult cu Turcu? 

Citeste si: Andreea Pirui si Ligi s-au certat rau de tot! S-a rupt prietenia?

Turcu a avut o relatie intensa si plina de peripetii cu Roxana. Cei doi au trecut prin multe impreuna, de la certuri, pana la clipe speciale.

In ultima perioada, insa, relatia lor pare ca a luat sfarsit. Turcu pare sa isi indrepte atentia spre Ligi. Iata ce mesaj a scris aceasta pe o retea de socializare: 

''Principalul motiv pentru care oamenii esueaza in viata este pentru au ascultat de prieteni, familie si vecini''

Citeste si: Culita Sterp, mesaj pentru Iancu, noul Razboinic de la "Survivor Romania"! Iata ce i-a transmis cantaretul fratelui sau, la scurt timp de la debutul acestuia in competitia din Republica Dominicana!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian, dezvaluire bomba! I-a surprins pe Philip si pe Ligi sarutandu-se!

Citeste si: Philip a facut publice filmulete INDECENTE cu el si Ligi! Erau amandoi in pat!

Citeste si: Philip a facut publice filmulete INDECENTE cu el si Ligi! Erau amandoi in pat!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.