Lily Collins din „Emily in Paris”, jefuită de o româncă. Vedeta a rămas fără verigheta și inelul de logodnă, în valoare de peste 67.000 de dolari

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 nov 2023, 11:38

Lily Collins a fost jefuită de o româncă

Sursa: Instagram- Lily Collins

O româncă este căutată de către autoritățile din SUA, după ce ar fi furat mai multe bijuterii printre care și verigheta și inelul de logodnă al actriței Lily Collins.

Actrița Lily Collins din ”Emily in Paris” a fost jefuită de o româncă. Totul s-a petrecut în timp ce vedeta se relaxa în spa-ul unui hotel. Potrivit dailymail.uk, fapta s-ar fi petrecut în luna mai a acestui an, iar de atunci românca este de negăsit.

O româncă i-a furat verigheta și inelul de logodnă al actriței Lily Collins

Cunoscută pentru rolul său din ”Emily in Paris”, actrița Lily Collins a rămas fără verigheta și inelul de logodnă în timp ce se relaxa în spa-ul unui hotel din West

Hollywood. Acestea nu ar fi singurele obiecte de valoare furate de româncă, paguba ridicându-se la peste 67.000 de dolari.

Citește și: Câte kilograme are Lily Collins, cunoscută din serialul „Emily in Paris”? Adevărul despre greutatea ei, după ce a fost criticată că este „prea slabă”

Potrivit presei internaționale, suspecta ar fi o româncă în vârstă de 34 de ani pe nume Andreea Cătălina Roșca, fiind cunoscută și sub numele de ”Nicole Mori”.

Aceasta este căutată de polițiști încă din luna mai a acestui an, după ce ar fi furat mai multe bijuterii și carduri de credit din mai multe locații de la Hollywood.

Polițiștii din LA au publicat o fotografie cu suspecta și cer ajutorul populației pentru a o găsi. Andreea Cătălina Roșca ar face parte dintr-un grup infracțional format din mai mulți cetățeni români, potrivit autorităților din SUA.

Această deține și o carte de identitate falsă pe numele de ”Nicole Mori”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Actrița se relaxa într-un spa când a rămas fără bijuterii

Cunoscuta actriță din ”Emily in Paris” și-a lăsat bijuteriile în vestiarul unui spa de lux din zona Hollywood. În momentul în care s-a întors, aceasta a observat faptul că bijuteriile sale au dispărut, mai exact verigheta și inelul de logodnă. Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, însă nu existau urme ale unei intrări forțate. Cu toate acestea, autoritățile au deschis o anchetă în acest caz, în urma cărora au descoperit faptul că românca nu se află la prima abatere, fiind căutată pentru mai multe furturi.

Citește și: Globurile de Aur 2023. Pe 11 ianuarie aflăm câștigătorii. Iată lista completă a nominalizaților

Inelul de logodnă purtat de Lily Collins a fost creat de un bijutier renumit și i-a fost oferit de către regizorul Charlie McDowell. Inelul de logodnă are un diamant impresionant, fiind montat pe un subțire inel de aur roz.

Potrivit presei internaționale, inelul de logodnă avea o însemnătate profundă pentru cunoscuta actriță, fiind extrem de supărată în urma jafului. Autoritățile susțin faptul că inelul ar fi putut fi vândut împreună cu celelalte bijuterii, românca folosindu-se de identitatea falsă pentru a păcăli potențialii cumpărători.