Limbi de pisica
Ingrediente
160 g faina
140 g zahar
Esenta de vanilie
125 g unt
1 lingurita lapte
2 albusuri
Amestecati faina cu zaharul. Cerneti impreuna pe o hartie. Frecati untul cu laptele pana se face spuma. Adaugati faina si zaharul, amestecand cu lingura de lemn, si la sfarsit, doua albusuri batute spuma.
Cu aceasta compozitie umpleti un cornet pt ornat care are o deschizatura de 1/2 cm diametru. Puneti pe o tava ,in care ati asezat hartie de pergament, betisoare lungi de 10 cm, lasand o distanta de 10 cm intre ele (deoarece se intind mult la copt). Coaceti la foc potrivit si scoateti-le din tava cu un cutit, pe masura ce sunt gata.
Ingrediente
160 g faina
140 g zahar
Esenta de vanilie
125 g unt
1 lingurita lapte
2 albusuri
Mod de preparare
Amestecati
faina cu zaharul. Cerneti impreuna pe o hartie. Frecati untul cu laptele pana se face spuma.
Adaugati faina si zaharul, amestecand cu lingura de lemn, si la sfarsit, doua albusuri batute spuma.
Cu aceasta compozitie umpleti un cornet pt ornat care are o deschizatura de 1/2 cm diametru.
Puneti pe o tava ,in care ati asezat hartie de pergament, betisoare lungi de 10 cm, lasand o distanta de 10 cm intre ele (deoarece se intind mult la copt).
Coaceti la foc potrivit si scoateti-le din tava cu un cutit, pe masura ce sunt gata.
Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei