Lina Medina, cea mai tanara mama din lume! Afla la ce varsta a nascut prima data

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 aug 2021, 08:10

Lina Medina este cea mai tanara mama din istoria lumii pana in momentul de fata. Aceasta a adus pe lume un baietel la varsta de doar 5 ani. In fotografie apare aceasta insotita de fiul ei Gerardo in varsta de doar 11 luni si Lozada, medicul care a participat la nasterea micutului, imaginea dateaza din anul 1940.

Copilul s-a nascut prin cezariana in anul 1939 ea fiind cea care a scris istorie in ceea ce priveste cea mai tanara mama din lume, record care nici pana in momentul de fata nu a fost depasit. La inceput atat parintii cat si fetita in varsta de 5 ani credea ca are o tumoare abdominala foarte mare si atunci cand samanii din satul lor nu au gasit niciun leac fetita a fost trimisa la spital.


Medina s-a nascut pe data de 27 septembrie 1933 intr-un satuc din Paurange si avea doar 5 ani si 8 luni cand a adus pe lume un copil, pe data de 14 mai 1939. Copilul a fost nascut prin cezariana si cantarea 2.700 grame si era dezvoltat bine si perfect sanatos. Cei doi au fost spitalizati cateva zile.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mama-302f50de75c4785b6d3279208e38f531.jpg
In urma acestei sarcini neasteptata mediciul Lozada a inceput sa studieze situatia si a constatat o disfunctionalitate a mamei, si anume faptul ca avuses mentruatie inca de la 8 luni.
La varsta de patru fetita avea deja dezvoltati sanii, la fel si par pubian, lucruri care sunt observate adesea intr-o sarcina prematura. Gerardo a murit in anul 1979 la varsta de 40 de ani din cauza unei boli care ataca maduva osoasa. Medina s-a in anul 1972 si a adus pe lume un al doilea fiu, la 33 de ani de la prima sarcina, iar cel de-al doilea copil locuiete acum in Mexic.


Nu uita ca miercuri, 7 martie, de la ora 21:00 va incepe un nou sezon "Mama din intamplare"
!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.