Lindsay Lohan, la un pas sa rateze petrecerea Monicai Gabor! Vedeta s-a luat la bataie cu mama ei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:27

Monica Gabor si iubitul ei chinez, Pink, si-au lansat cu surle si trambite, la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Beverly Hills, bautura energizanta despre care au curs rauri de cerneala in Romania. Invitata speciala, careia romanca si asiaticul i-au pus la dispozitie un avion privat, a fost nimeni alta decat celebra Linsday Lohan, o fosta speranta a Holywood-ului in adolescenta, actualmente mediatizata din cauza scandalurilor socante in care este implicata.


 Dupa ce a fost condamnata in 2007 pentru detinere de cocaina si conducere sub influenta alcoolului, si audiata de curand pentru ca ar fi lovit cu masina un pieton, dupa care ar fi fugit de la locul accidentului, diva americana isi continua declinul cu o altercatie incredibila. Chiar inainte de petrecerea organizata de fosta doamna Columbeanu, actrita si mama ei, Dina, s-au certat in masina, dupa o noapte de distractie si alcool in club, iar la resedinta celor doua petrecarete situatia a degenerat iremediabil intr-o bataie in toata regula, vedeta alegandu-se cu o taietura adanca pe picior, o noua
ancheta a politiei si un inceput de depresie.

Se pare ca Linsday i-ar fi sunat a doua zi pe angajatorii ei, Pink& Moni si le-ar fi spus ca nu are cum sa ajunga la timp la eveniment din cauza episodului tumultuos din dimineata precedenta. Dar cum milioanele lui mister Pink genereaza solutii pentru orice problema, controversatei vedete i s-a pus la dispozitie un avion particular, care a luat-o de la New York si a lasat-o, in siguranta, la Los Angeles.


Pe site-ul entertainmentwise.com a fost publicata o stire conform careia “organizatorii unui eveniment de la hotelul Beverly Wilshire i-ar fi pus la dispozitie un avion privat, sa se asigure ca Lindsay ajunge la timp”. Concluzia? Conflictul fizic dintre invitata speciala a evenimentului sau si mama acesteia l-a mai usurat pe iubitul lui Moni de cateva zeci de mii de dolari, dar ce mai conteaza, cand expunerea mediatica e peste asteptari?


  

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.