Lindsay Lohan s-a facut iar de ras. Iata in ce hal a ajuns!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:03

Lindsay Lohan nu s-a putut abtine nici de data asta si a facut un scandal monstru la premiera filmului lui Leonardo DiCaprio, J. Edgar.

Lilo i-a implorat pe cei de la Hollywood Roosevelt Hotel, sa o lase sa intre la petrecere, insa fara sorti de izbanda, asa ca a inceput sa se certe cu cei de la paza. Cei prezenti la petrecere au auzit-o spunand: "trebuie sa ajung la Leo."

Pana la urma au lasat-o sa intre, dar toata lumea s-a simtit stinghera. "Era agresiva si dezorientata, starnind comentarii. A incercat sa ajung ala Leo, insa el era inconjurat de bodyguarzi si de prietenii cei mai apropiati, asa ca nu a reusit," a marturisit o sursa prezenta la petrecere.


Lohan, care a pozat recent pentru Playboy a incerca sa faca o poza cu regizorul filmului, Clint Eastwood, insa a fost data la o parte de garzile de corp ale marelui artist.

Purtatorul de cuvant al lui Lindsay a recunoscut ca nu a fost invitata personal la petrecere, dar a insistat sa mearga deoarec a fost invitata de catre cineva de acolo.


 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.