Lino Golden, atac direct la adresa Adinei Buzatu: "Să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China!" De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

Author: Madalina Maftei

Care este mărul discordiei dintre Lino Golden și Adina Buzatu

Sursa: Instagram

Lino Golden a lansat un atac fără precedent la adresa Adinei Buzatu, după ce creatoarea de modă l-a criticat dur într-o emisiune TV.

Celebrul cântăreț a ieșit la atac, după ce Adina Buzatu i-a criticat dur stilul vestimentar, invitată fiind în cadrul unei emisiuni televizate. Lino Golden a reacționat dur, iar comentariile lui au ajuns rapid la urechile creatoarei de modă.

Care este mărul discordiei dintre Lino Golden și Adina Buzatu

Lino Golden a fost extrem de deranjat de criticile pe care i le-a adus Adina Buzatu, în legătură cu stilul său vestimentar.

La scurt timp după ce un fan l-a anunțat că desingerul și-a dat cu părerea despre stilul său, artistul a luat foc. Deranjat de situație, Lino Golden i-a transmis un mesaj acid creatoarei de modă în mediul online.

"Internaut: Oficial te îmbraci cel mai prost din România”, a declarat Adina Buzatu, într-o emisiune Tv.

Citește și: Jador, implicat într-un grav accident de mașină, în urmă cu puțin timp! Noul bolid de lux al cântărețului, făcut praf: „Am văzut moartea cu ochii!”

Artistul i-a transmis vorbe grele stilistei, care l-a scurt timp a reacționat și ea.

Lino Golden: Să-i zici Adinei Buzatu că are tot capul operat și să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China și le vinde aici, la români. Doamna Adina, singura oară când am fost cel mai prost îmbrăcat a fost când am venit să mă îmbrăcați dvs.

O zi sexy vă urez!", a fost mesajul publicat de Lino Golden pe contul personal de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Comentariile artistului au ajuns și la urechile Adinei Buzatu, care a avut o reacție neașteptată. Stilista s-a amuzat pe seama reacției tânărului, însă nu a dorit să comenteze declarațiile făcute de acesta:  "Da, nașpa, n-am ce comenta, m-a amuzat subiectul.

Nu am nimic de comentat.", a declarat Adina Buzatu pentru spynews.ro.

Citește și: Lino Golden, implicat într-un accident rutier. Mașina acestuia s-a ciocnit cu un tramvai, iar artistul a ajuns de urgență la spital

Conflictul dintre cei doi a pornit de la simplul fapt că Adina Buzatu a declarat într-o emisiune TV că Lino Golden se îmbracă cel mai prost din România.

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.