Lino Golden, Bogdan Vladau, Asiana Peng si Raul Cormos, cei patru Faimosi propusi spre eliminare. Cine va parasi competitia Survivor Romania saptamana aceasta!

Autor: O.P.
video Foto(7)

Faimosii si Razboinicii de la “Survivor Romania” si-au dat intalnire aseara, intr-un meci extrem de important, concurentii celor doua echipe si-au disputat protectia in fata eliminarilor din competitie. Razboinicii s-au impus aseara, pentru a treia oara consecutiv, castigand meciul de protectie, reusind sa ii infranga pe Faimosi cu scorul de 10 la 8, intr-o batalie sportiva antrenanta, plina de tensiune. Punctul victoriei a fost adjudecat de Emanuel, in duelul cu Lino Golden; in tabara Faimosilor s-a instalat haosul, iar Lino a avut o iesire nervoasa, izbind cu picioarele tot ce ii statea in cale.

Echipa Rosie s-a vazut in postura de a-si nominaliza, din nou, concurenti spre eliminare; jocul individual de protectie a fost castigat de Cezar Juratoni si Elena Ionescu, cei doi Faimosi au castigat imunitate in fata eliminarilor, in aceasta saptamana, dar si dreptul de a trimite concurenti spre eliminare.

La Consiliul de eliminare, Faimosii au decis ca voturile de propunere pentru eliminare sa fie secrete, pentru a nu creste si mai mult tensiunile in tabara lor.

Acestea s-au impartit, insa, in mod egal catre Asiana Peng si Raul Cormos, cei doi concurenti intrand automat spre eliminare, prounerea din partea intregii echipe. Alaturi de cei doi Faimosi s-au alaturat si Lino Golden, propus de Cezar Juratoni, si Bogdan Vladau, indicat de Elena Ionescu.

Citeste si: Cuplu BOMBA! Doi fosti Faimosi de la Exatlon Romania s-au CUPLAT: ''Pentru că te iubesc...''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe langa cei patru Faimosi trimisi spre eliminare in aceasta saptamana, in fata telespectatorilor, o veste soc a tulburat apele in echipa Razboinicilor. Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor Romania”, a anuntat retragerea voluntara din competitie a lui Cornel.

Nu toti dintre cei care intra in aceasta competitie pot sa o si continue. Desi apt medical, Cornel a ales, si este 100% doar decizia lui, sa nu mai participe in Survivor Romania.

Cornel nu se va mai intoarce alaturi de voi pe insula Razboinicilor'', a spus Dan Cruceru.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.