Lino Golden, Faimosul de la “Survivor Romania”, despre viata la 100 de kilograme! Cum a reusit artistul sa slabeasca 30 de kilograme in trei luni

Autor: O.P.
Actualizat: 30 ian 2020, 17:45
Lino Golden

Lino Golden, Faimosul de la Survivor Romania, despre viata la 100 de kilograme! Cum a reusit artistul sa slabeasca 30 de kilograme in trei luni.

Lino Golden, pe numele sau real, Radu Carstea, in varsta de 22 de ani, este un tanar ambitios care a cunoscut celebritatea inca din adolescenta, dragostea pentru muzica si-a cultivat-o inca din copilarie. La varsta de sase ani descoperea violoncelul, lectiile de pian, pentru ca in adolescenta sa imbratiseze o cariera artistica in muzica rap. Lino Golden este unul dintre favoritii la marele titlul “Survivor Romania”, Faimosul reuseste sa atraga atentia si sa-si destabilizeze adversarii.

Lino Golden de la Survivor Romania a avut 100 de kilograme! Cum a reusit sa slabeasca

Lino Golden a povestit ca dragostea pentru sport i-a fost insuflata de mentorul sau, Alex Velea, cel care l-a “adoptat” si i-a calauzit pasii in industria muzicala. Concurentul de la Survivor Romania a povestit momentele dificile prin care a trecut de-a lungul timpului, cum s-a luptat cu kilogramele care l-au adus in pragul obezitatii si cum l-a motivat Alex Velea sa castige aceasta lupta cu kilogramele in plus, care ii puneau viata in pericol.

La doar 16 ani, Faimosul cantarea 100 de kilograme, insa dupa luni de regim alimentar, sport intens, acesta a marturist ca a reusit sa slabeasca 30 de kilograme.

“La 16 ani aveam 100 de kg, atunci am luat hotararea ca treuie sa slabesc. Tin mine ca Alex Velea mi-a spus ca nu ma va mai ajuta sa slabesc, cand m-a prins ca nu ma tineam de dieta cu adevarat.

Acela a fost momentul cand am devenit foarte serios in aceasta privinta. Primul lucru pe care am inceput sa il fac a fost acela de a alerga in parc, insa dupa doua minute mi s-a facut rau si eram pe punctul de a chema ambulanta. Atat dieta pe care o tineam, cat si sportul intens m-au ajutat sa slabesc foarte mult. Dupa prima luna, diferenta s-a vazut, atat in oglinda, cat si pe cantar; am reusit sa slabesc 10 kilograme.
In trei luni de zile am slabit 30 de kilograme”,
a povestit Lino Golden.

Lino Golden de la Survivor Romania s-a ingrasat din nou

La doar trei luni din momentul in care a inceput lupta lui cu obezitatea, Lino Golden a avut de infruntat o noua provocare, concurentul Survivor Romania a povestit ca stresul acumulat in perioada examenului de Bacalaureat, in pragul caruia se afla, si-a spus cuvantul si a pus la loc o parte din kilogramele pierdute.

Insa vointa de fier si dorinta de a invinge aceasta “boala a secolului” i-au fost aliati importanti pentru a slabi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Dupa ce am slabit, a urmat perioada in care am dat examenul de Bacalaureat si, din cauza stresului, m-am ingrasat 15 kilograme. A trebuit sa le dau jos, a fost mult mai greu ”, adauga Faimosul de la “Survivor Romania”.

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

Afla aici toate informatiile despre Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.