Lino Golden, implicat într-un accident rutier. Mașina acestuia s-a ciocnit cu un tramvai, iar artistul a ajuns de urgență la spital

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 16 feb 2023, 13:15

Traficul în acea zonă a fost restricționat, iar vatmanul și Lino au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ

Sursa: Instagram

Lino Golden a fost implicat într-un grav accident rutier. Artistul se afla la volanul mașinii sale de lux, atunci când a intrat într-un tramvai. Acesta a ajuns la spital de urgență, iar mașina lui a fost serios avariată.

Lino Golden și-a făcut praf mașina pentru care a scos o sumă colosală din buzunar, după ce s-a ciocnit cu un tramvai. Acesta are nevoie de îngrijiri medicale serioase, dar și-a anunțat fanii că este bine.

Lino Golden, implicat într-un accident rutier cu un tramvai

Accidentul a avut loc astăzi, 16 ianuarie, în urmă cu puțin timp, în timp ce se afla pe Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei, în București.

Mașina acestuia este grav avariată.

Conform spynews.ro, Lino Golden ar fi intrat pe contrasens, iar, la locul incidentului, s-au deplasat imediat pompierii SMURD și o salvare. Acesta a fost transportat de urgență la Spital Universitar, pentru a primi îngrijirile medicale de care are nevoie.

Traficul în acea zonă a fost restricționat, iar vatmanul și Lino au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ.

Citește și: Antonia a dat cărțile pe față! Care este mărul discordiei în scandalul dintre iubita lui Velea cu Mario Fresh și Lino Golden. Artista nu vrea să mai audă de cei doi: "Nu mai există pentru noi"

„Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei, accident rutier auto cu tramvai. Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar.

Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0 ”, au precizat autoritățile.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lino Golden a mai avut astfel de incidente în trafic

În urmă cu patru ani, Lino Golden a postat un videoclip pe contul său de YouTube, acolo unde a vorbit despre un incident rutier în care a fost implicat.

Acesta avusese trei concerte într-o singură zi și era extrem de agitat, conform spuselor sale, pentru a ajunge la toate, la timp. Șoferul mașinii în care se afla a intrat într-o căruță, atunci când trecea pe banda sa, după o depășire efectuată regulamentar.

Lino susține că accidentul s-a produs din cauza faptului că respectiva căruță nu era luminată și nu au putut evita impactul.

„Eu am zburat prin dubă, am sărit... Am dat cu piciorul între metalele dintre banchete. Nici nu am realizat. Am adormit la loc și când am ajuns în București mi-am dat seama că nu pot să merg, să calc.

Citește și: Lino Golden, atac subtil la adresa fostei lui iubite și a lui Alex Velea? Dezvăluirea făcută de artist: „Folosesc împotriva ta tot ce...”

Nu pot să mișc piciorul. Am realizat că nu este ok și că e foarte umflat piciorul. Mi-am pus gheață. I-am sunat pe toți să meargă cu mine la Urgențe”, a povestit acesta.

Acesta a fost ajutat chiar de către Dorian Popa care l-a ajutat să intre la medicul lui, pentru a-și face toate investigațiile de care avea nevoie în acel moment.