Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie! Întregul moment emoționant a fost filmat

Author: Laura Macovei
Actualizat: 27 oct 2023, 12:25

Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie! Întregul moment emoționant a fost filmat

Sursa: TikTok

Cântărețul Lino Golden a recurs la un gest special și emoționant față de iubita sa. Cei doi au decis să își unească destinele, iar artistul nu a mai putut aștepta și a luat-o prin surprindere pe iubita sa, cerând-o în căsătorie.

Lino Golden și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a vrut ca acest moment să rămână cu totul special în viața sa.

Lino Golden și-a cerut iubita în căsătorie

Lino Golden  și iubita sa sunt împreună de mai bine de un an și au decis să facă următorul pas important în relație. 

Artistul în vârstă de 26 de ani a profitat de ziua sa de naștere, unde și-a adunat mai mulți prieteni, dar și familia și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. 

„„Îți mulțumesc că ești alături de mine mereu. O mie de cuvinte nu valorează nimic și voiam să îți zic dacă vrei să fii soția mea?” a fost o parte din declarația acestuia.

@bogdan.mcn La multi ani si casa de piatra!!! @Lino Golden ♬ Grenade- Bruno Mars

Citește și: Lino Golden, atac direct la adresa Adinei Buzatu: "Să recunoască că are 75 de ani și că își cumpără costumele din China!" De la ce a pornit conflictul dintre cei doi

Emoționată, iubita sa a izbucnit în lacrimi, iar răspunsul său a fost :„DA!”

Cine este iubita lui Lino Golden?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Alexandra este iubita lui Lino Golden de mai bine de un an. La doar câteva luni după ce s-au cunoscut, artistul parcă știa că urmează ca aceasta să fie aleasa inimii sale și să-i devină soție. 

Lino Golden a postat la acea vreme un insta-story în care spunea că o va lua de soție. 

Citește și: Imaginile zilei de la petrecerea lui Mario Fresh! Ce tematică aniversară a ales artistul: „Este cu dedicație specială”

Cei doi par făcuți unul pentru celălalt și își petrec tot timpul împreună. Mai mult, se pare că aceștia și-ar fi cumpărat și o casă, acest lucru însemnând că sunt pregătiți cu adevărat pentru a deveni o familie. 

„S-au întâmplat așa multe lucruri anul acesta, cel mai important lucru este că ne am cumpărat casă împreună,” a scris artistul la o postare pe pagina sa de Instagram.

Lino Golden nu se poate abține din a își mărturisi iubirea față de iubita sa, pe rețelele de sociale curgând tot timpul astfel de mesaje.

„Sunt atât de binecuvântat să am femeia asta în viața mea. Te iubesc pe viață!”, spunea Lino în urmă cu un an.