„Lipsă de empatie și bun simț”. Mesajul controversat transmis de soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara Roman a decedat. Ce mărturisire a făcut Silvia Chifiriuc

Autor: Diana Bostan

Ce mesaj a postat Silvia Chifiriuc în ziua în care Mioara Roman a decedat

Sursa: Facebook: Silvia Chifiriuc/ Arhivă

În ziua trecerii în neființă a Mioarei Roman, un mesaj transmis de actuala soție lui Petre Roman a captat atenția publicului. Silvia Chifiriuc a ales să împărtășească cu cei peste 32.000 de urmăritori ai săi de pe platforma Facebook un mesaj inspirațional despre iubire.

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani, în noapte de joi spre vineri, într-un azil din Snagov. În ziua în care fosta soție a lui Petre Roman a trecut la cele sfinte, actuala soție, Silvia Chifiriuc, a postat un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare.

Ce mesaj a postat Silvia Chifiriuc în ziua în care Mioara Roman s-a stins din viață

În ziua în care Mioara Roman s-a stins din viață, Silvia Chifiriuc a adus în prim-plan spiritul sărbătorii românești a iubirii, Dragobete, într-un mesaj plin de profunzime și înțelegere. Postat în dimineața zilei de vineri, nu mult după ce s-a confirmat decesul Mioarei Roman, mesajul său a devenit imediat ținta ironiilor și a comentariilor răutăcioase. Silvia Chifiriuc a subliniat importanța reînnoirii și păstrării sentimentelor de dragoste pentru a aduce binele și a alunga răul, transmițând un îndemn la optimism în ciuda evenimentelor dureroase.

În exprimarea sa, Silvia Chifiriuc a vrut să demonstreze că iubirea reprezintă o forță ce unește și protejează, promovând constant acest principiu de viață. În ciuda evenimentului tragic, actuala soție a lui Petre Roman a decis să promoveze iubirea și speranța, însă acest lucru nu a fost văzut cu ochi buni de internauți.

Citește și: „Pentru toți cei care doresc să își ia rămas bun”. Când și unde va fi înmormântată Mioara Roman. Oana Roman a oferit ultimele detalii în legătură cu decesul mamei sale

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mâine, pe 24 februarie, sărbătorim ziua iubirii! Dragobete, se spune, este patronul dragostei, al îndrăgostiților, care in această zi își înoiesc sentimentele de dragoste ca să fie trainice până la anul următor. 👩‍❤️‍👨 Suflete îndrăgostite, să fiți împreună neclintit, fiindcă numai așa vine binele și fuge răul. 🙌🙌 Dragobete, sărută fetele cu iubire!! Trăiască dragostea!🥰💕💃🕺💕🎻💕🥂👏👏 muzicameaesteiubire#”, a transmis Silvia Chifiriuc, pe pagina sa personală de Facebook.

Mesajul nu a fost văzut cu ochi buni de internauți

Deși unii au apreciat optimismul brunetei, unii internauți au condamnat-o pentru gestul său, sugerând faptul că aceasta nu are respect pentru familia regretatei Mioara Roman. Internauții au mers atât de departe, încât au insinuat faptul că actuala soție a lui Petre Roman, criticând-o dur pentru mesajul său.

„NU EȘTI ÎN DOLIU.PUȚIN

RESPECT TANTI!”, „..și Mioara Roman sărbătorește mâine.. Să nu zici că nu ai aflat..după câteva ore asta postezi?..lipsă de empatie și bun simț”, „Lasă dragostea respectă fam. Roman.”, „Postare nepotrivită!?”, „O țoapă și o mârlancă. Asta este tot ceea ce poți tu”, „Chiar ești nesimțită! Ce bucuroasă ești! Asta este o zi în care sa te afișezi!”, sunt doar câteva dintre comentariile primite, potrivit redacția.ro.

Ce mesaj a transmis Petre Roman în urma decesului fostei sale soții

Într-o notă emoționantă, Petre Roman, fostul soț al Mioarei Roman și partenerul actual al Silviei Chifiriuc, a transmis o declarație sinceră și plină de recunoștință în legătură cu fosta sa soție. El a evidențiat calitățile remarcabile ale Mioarei Roman, subliniind puterea ei, inteligența și generozitatea care au marcat viețile multor oameni. În cuvintele sale, Petre Roman a rememorat contribuția valoroasă a Mioarei la comunitate și a recunoscut impactul pozitiv pe care l-a avut asupra celor din jurul său. 

„Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită. Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor. Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”, a spus Petre Roman despre Mioara Roman pentru Fanatik.

Citește și: ”Regina întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. Cum a presimțit Oana Roman moartea mamei sale

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Aceasta s-a confruntat cu o serie de afecțiuni grave, iar starea ei de sănătate s-a deteriorat treptat. Fosta soție a lui Petre Roman a trecut printr-o serie de operații de colecist și infectarea unui lipom infectat, aceasta s-a confruntat și cu Parkinson agresiv, mâna dreaptă fiind paralizată, dar și mai multe accidente vasculare mici.