Lista alimentelor care ne fac FERICITI VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 23:40

Vinul rosu pare sa fie izvor de buna dispozitie.

Veselie, afectiune, ce mai ....o stare de bine pe care o puteti capata doar daca vinul rosu NU este consumat in exces. De la vin sa trecem la banane.Chiar daca multi nu stiu, aceste fructe ne aduc zambetul pe buze. Buna, buna dar care ar fi explicatia de ni se imbunatateste starea de spirit dupa ce mancam o banana?

Asa ca... am vrut sa testam si sa vedem efectul pe loc. Nemaipomenita
pare sa fie si cafeaua, o alta sursa de voie buna. Amara o prefera si tanti Tanta, care are o reteta proprie.

Din lista nu putea lipsi ciocolata sau desertul regilor care...Astfel, o tableta de ciocolata ar trebui sa va aduca instantaneu o stare de euforie, insa, atentie, totul trebuie consumat cu masura.
 


 

Taguri:

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.