Lista noilor ministri va fi facuta publica de 1 Mai

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 28 aug 2021, 22:10

Lista noului Guvern va fi facuta publica in 1 mai, a anuntat, sambata, la Brasov, premierul desemnat Victor Ponta, precizand ca la Agricultura il va sustine pe liderul PC Daniel Constantin. Victor Ponta a mai spus ca spera ca noul guvern sa poata fi prezentat Parlamentului in data de 7 mai, informeaza Mediafax.

Noul premier desemnat nu a dorit sa faca publice nume ale viitorilor ministri, singura dezvaluire fiind pentru Ministerul Agriculturii, unde a spus ca il va sustine pe liderul PC Daniel Constantin. Victor Ponta a afirmat ca portofoliile vor fi impartite tinandu-se cont de principiul paritatii si ca nu garanteaza ca acesti ministi vor ramane in functie dupa luna noiembrie.

 

Premierul desemnat a mai spus ca isi doreste ca viitori ministri sa fie oameni cu experienta in ministerele la care vor fi desemnati si sa cunoasca foarte bine domeniile respective.

" Opţiunea mea este ca pentru acest guvern special de sase luni functiile de ministri sa fie ocupate preponderent sau in exclusivitate de oameni care au ocupat functii de ministri sau secretari de stat. Fiind vorba despre un mandat special pe sase luni, cred ca nu este timp pentru invatat. Vreau sa ma bazez pe oameni care cunosc foarte bine ministerele si cum functioneaza ele", a adaugat Victor Ponta.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.