"Litoralul pentru toti" ... ghinionistii! Iata ce gasesc turistii care aleg sa mearga la mare in aceasta perioada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:43

Asa arata litoralul in urma cu doar o luna, si asa arata acum. Turistii aflati in aceste zile la mare se pot considera norocosi dar si ghinionisti in acelasi timp.

Norocosi pentru ca isi pot intinde cearsaful unde vor, fara sa se mai inghesuie ca sardelele pe scobitoare, si ghinionisti pentru ca in toate statiunile bate vantul sfarsitului de sezon.

Plaja este aproape pustie, iar in statiune abia daca numeri vreo doua sute de suflete. Imaginea este deprimanta, oriunde te uiti vezi lacate puse pe usi, ziare lipite pe geamuri, iar in nisipul de pe plaja inca mai zac dovezile trecerii zecilor de mii de turisti.


Unii s-au resemnat la gandul ca macar marea a ramas la locul ei. Chiar daca prin statiuni bate vantul a pustiu, cel putin pe hartie sezonul estival este inca deschis.

Autoritatile se lauda cu peste zece mii de turisti care vin la mare in septembrie, prin programul "litoralul pentru toti".

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.