LITORALUL romanesc, mai plin ca niciodata! Toate hotelurile si spatiile de cazare au fost ocupate

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:20

Nici s-arunci un ac n-a fost loc weekendul acesta pe litoralul romanesc.

 Parca s-au vorbit intre ei. Marea a fost refugiul celor mai multi romani, pe anul acesta. Chaise-longurile au fost ocupate pana la refuz, asa ca cine a vrut sa prinda un loc la malul marii, a venit cu noaptea-n cap. Asa a procedat si domnisoara.

Scump pentru unii, o nimica toata pentru cei cu lanturi groase, aurite, asa ca domnul din imagini. Totusi, si el remarca preturile ridicate odata cu mercurul din termometre.


A fost goana si dupa parcari si restaurante. Priviti cum stateau la coada turistii pentru o portie de mancare. Mai sa-ti treaca foamea pana-ti vine randul.

Administratorii plajelor isi freaca mainile de fericire. Au avut profituri uriase daca stam sa ne gandim ca preturile sezlongurilor au ajuns sa coste in weekend chiar si de 3 ori mai mult decat in timpul saptamanii.

Cu o asa zarva, sa-ti gasesti cazare pe nepusa masa pare misiune imposibila.
A patit-o acest domn, venit cu familia la mare. Dupa mai multe cautari, sotia domnului a avut noroc, bineinteles, in schimbul unui tarif pe masura. Cei mai castigati au fost hotelierii si managerii de restaurant, care au scos pentru tot anul.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.