Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marti, 12 ianuarie - VIDEO. Dan Negru răspunde la cele mai incomode întrebări

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 ian 2021, 11:12
Dan Negru, invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție „40 de întrebări cu Denise Rifai” începe la Kanal D, de la ora 22:30. Urmăreste emisiunea si Live Video Online pe kanald.ro.

În fiecare săptămână, în platoul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” vin personalități marcante din diferite domenii și care nu se feresc să ofere răspunsul la cele mai incomode întrebări venite din partea jurnalistei Denise Rifai. La fel se va întâmpla și astăzi, când Dan Negru și Denise Rifai vor sta față în față.

Vezi Online Video ediția de marți, 12 ianuarie, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

Având un format special, emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este urmărită de foarte mulți telespectatori. Stilul direct în care Denise Rifai pune cele mai grele întrebări i-a cucerit pe cei de acasă, emisiunea bucurându-se de un succes fantastic.

Dan Negru este invitat în ediția din această seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cunoscut de toată lumea și cu o carieră solidă în spate, Dan Negru va face dezvăluiri interesante atât din viața sa personală, cât și profesională.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată în fiecare săptămână, în serile de marți, începând cu ora 22:30. Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și online live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: Live Stream Online “40 de întrebări cu Denise Rifai”- Ediţia de marti, 5 ianuarie- VIDEO. Denise Rifai, fata in fata cu Adrian Nastase!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dan Negru, dezvăluiri la „40 de întrebări cu Denise Rifai”  

Obișnuit ca el să fie cel care pune întrebările și să se afle la cârma emisiunii, în această seară, Dan Negru va fi în postura de invitat. Dan Negru are o carieră de mai bine de 25 de ani în showbiz și este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune din România.

Deși și-a ținut viața personală departe de ochii curioșilor, Dan Negru nu va ezita să răspundă la întrebările pe care Denise Rifai i le va adresa și care vor face referire

la familia acestuia.

Dan Negru va oferi răspunsul la întrebări ca: “Vă țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”.

Citeste si: Irinel Columbeanu vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”!