Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 13 iulie 2021 - VIDEO. Damian Drăghici, față în față cu Denise Rifai!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 22:25
Damian Drăghici, față în față cu Denise Rifai
Sursa: captura video Kanal D

Damian Drăghici este invitatul lui Denise Rifai în această seară. Urmărește „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live la TV și Live Video Online, pe kanald.ro.

Damian Drăghici va răspunde întrebărilor dificile puse de Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” din această seară. 

Damian Drăghici este un celebru artist muzical, care a activat însă și ca actor și politician. Ca artist muzical se descurcă excelent în mai multe domenii: cântă la mai multe instrumente muzicale, compune muzică și este și producător.

Vezi Online Video ediția de marți, 13 iulie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

„Ați mințit că ați câștigat un premiu Grammy?”, „De ce ați consumat droguri?”, „A fost Damian&Brothers apogeul carierei dumneavoastră?”, „Cât timp v-ați simțit un cerșetor?”, „V-ați simțit vinovat că v-ați părăsit fiica?”, „De ce nu a fost familia mândră de dumneavoastră?”, „V-ați amenințat tatăl cu pistolul?”  sunt doar câteva dintre întrebările dificile pe care Denise Rifai i le va adresa lui Damian Drăghici în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, care va fi difuzată astăzi la Kanal D, de la ora 23:00.

Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, cât și pe site-ul kanald.ro, Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului atunci când emisia are loc și la TV, la Kanal D.

Citeste si: Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Artist de etnie romă, Damian Drăghici are o poveste de viață impresionată.

A părăsit România înainte de decembrie 1989, pentru a pleca în Statele Unite ale Americii. Damian Drăghici a studiat la prestigiosul Colegiu de Muzică Berklee, obținând o diplomă Alma Mater, s-a desăvârșit ulterior în muzică și a primit numeroase premii muzicale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Provenind dintr-o familie cu o tradiție muzicală veche de șapte generații, Damian Drăghici i-a cooptat pe frații lui într-un proiect muzical de mare succes, Damian & Brothers. Printre artiștii cu care Damian & Brothers au colaborat se numără Delia, Andra, Smiley, Loredana, Dan Bittman, Ștefan Bănică, Connect-R și mulți, mulți alții. Alături de Smiley, Damian & Brothers au avut mare succes cu hitul "Domnișoară, domnișoară", un cover după o piesă a celebrei formații Azur, "În stație la Lizeanu".

Damian Drăghici a fost căsătorit de trei ori și este tatăl a doi copii. Este un artist fascinant, despre care știm multe lucruri, dar urmează să aflăm multe altele în emisiunea din această seară.

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" este difuzată în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D. Puteți consulta AICI programul TV complet al postului Kanal D!

Citeste si: Cine este, de fapt, Cristina Stroe iubita lui Damian Drăghici si ce vârstă are! Diferența uriașă dintre cei doi

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.