Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 15 iunie 2021 - VIDEO. Adrian Minune dezvăluie tot!

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 iul 2022, 04:40
Adrian Minune și Denise Rifai

Adrian Minune este invitatul lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

După ce săptămâna trecută a fost invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” un politician, președintele PSD Marcel Ciolacu, astăzi este rândul unui cântăreț, și nu orice artist, ci unul dintre cei mai cunoscuți din România, Adrian Minune.

Adi Minune a devenit celebru cântând manele chiar de la începutul anilor 90 la noi în țară. Numeroase vedete din România l-au invitat să le cânte la diverse evenimente, precum nunți și botezuri.

Vezi Online Video ediția de marți, 15 iunie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

  „Ați simțit vreodată că nu veți mai ieși viu de la o cântare?”, „Ați mințit autoritățile ca să nu vă puneți rău cu lumea interlopă?”, „Care a fost cea mai mare umilință la care ați fost supus?”, „Tăiați chitanță la evenimente?”, „Sunteți certat cu Florin Salam?”, „Sunt românii rasiști?”  sunt doar câteva dintre întrebările dificile la care va trebui să răspundă în această seară Adrian Minune, în cadrul ediției din această seară a

emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Emisiunea începe la ora 23:00 pe Kanal D.

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți maneliști ai noștri și are o avere impresionantă. Manelistul deține mai multe mașini de lux.

În vârstă de 46 de ani, Adrian Simionescu și-a făcut un nume în muzica lăutărească încă de când era foarte tânăr. El a devenit cunoscut ca "Adrian Copilul Minune".

Este căsătorit din 2004 cu Cati Simionescu, cu care are 3 copii, Carmen Simionescu, Adrian Jr. Simionescu și Adriana Simionescu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adrian Minune va aborda, în emisiunea moderată de Denise Rifai, mai multe subiecte, care cu siguranță îi interesează pe iubitorii de manele și nu numai. El va vorbi despre cât de greu sau ușor i-a fost să ajungă unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți maneliști din România, despre bani, despre viața lui de familie, despre cum vede muzica de

la noi și multe altele.

Ediția specială a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, al cărei invitat este Adrian Minune, poate fi urmărită de la ora 23:00 atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, accesând pagina de Live Stream a site-ului nostru.

Citeste si: Adrian Minune, dezvăluiri în premieră, în această seară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”