Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 18 mai 2021 - VIDEO. Theodor Stolojan, față în față cu Denise Rifai

Author: Andrei Ionescu
Theodor Stolojan, față în față cu Denise Rifai

O nouă ediție foarte interesantă a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” este difuzată în această seară. Invitat este Theodor Stolojan. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Theodor Stolojan este ultimul dintr-o lungă serie de premieri care au fost invitați la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Adrian Năstase, Victor Ponta, Viorica Dăncilă, Petre Roman au fost invitați în trecut la emisiunea moderată de Denise Rifai.

Meritați să stați  mai mulți ani premierul  României?”, “Dacă v-ați întoarce în  timp ați mai confisca valuta românilor?”, “Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu?”, “Momentul <Dragă Stolo> a fost șantaj sau regie politică?”, “Ce problemă aveți cu familia Băsescu?”, “Este Călin Popescu Tăriceanu un politician răzbunător?”, “I-ați dăruit soției o parte din

parcul Herăstrău?” sunt doar câteva dintre întrebările dificile pe care Denise Rifai i le va pune în această seară lui Theodor Stolojan.

Vezi Online Video ediția de marți, 17 mai 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

Theodor Stolojan este un politician de carieră. A fost premier al României în perioada 1991 – 1992 din partea Frontului Salvării Naționale (FSN), ulterior a fost ministru de finanțe, senior economist la Banca Mondială, președinte de partid, consilier prezidențial și europarlamentar. 

Stolojan a mai fost propus ca premier al României de către președintele Traian Băsescu în decembrie 2008, însă a renunțat la nominalizarea respectivă.

Stolojan a candidat la alegerile prezidențiale din 2000, din parte PNL, obținând 11,78% din voturi. El s-a clasat pe locul 3, după Ion Iliescu și Corneliu Vadim Tudor.

La alegerile prezidențiale din 2004 Stolojan trebuia să candideze din partea Alianței D.A.

(Dreptate și Adevăr), compusă din Partidul Național Liberal și Partidul Democrat, însă s-a retras din funcție. Candidatul Alianței avea să fie, în cele din urmă, Traian Băsescu, ce a și câștigat scrutinul prezidențial, învingându-l în turul 2 pe Adrian Năstase.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Theodor Stolojan a acumulat de-a lungul carierei o avere impresionantă. Stolojan este acționar la mai multe companii precum: Antibiotice SA (valoarea acţiunilor deţinute este de 203.200

lei), Biofarm (participaţii de 129.843 lei), BRD (acţiuni de 515.200 lei), Conpet (986.000 lei), Electrica (21.670 lei), Romgaz (805.860 lei), Transelectrica (600.000 lei), Transgaz (2.409.000 lei), Banca Transilvania (1.073.380 lei) şi Raiffeisen Bank (276.000 lei).

Totodată, Theodor Stolojan deţine acţiuni în valoare de circa 6,7 milioane de lei la restaurantul din Predeal.

Theodor Stolojan şi familia sa au deschise peste 19 conturi în bănci şi depozite bancare, deținând totodată mai multe terenuri.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din  programul TV al postului Kanal D  și este difuzată în fiecare marți. Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online trebuie doar să accesezi, de la ora 23:00, adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.  

Citeste si: CV Theodor Stolojan. Ce profesie are și cați bani încasează lunar