Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 20 iulie 2021 - VIDEO Mihai Tudose, invitatul lui Denise Rifai

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 07:40
Mihai Tudose la "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Sursa: captura video Kanal D

Fostul premier Mihai Tudose vine în această seară la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Urmăriți emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Mihai Tudose este ultimul dintr-o serie lungă de foști premieri ai României care au pășit în platoul "40 de întrebări cu Denise Rifai". Printre aceștia: Victor Ponta, Adrian Năstase, Viorica Dăncilă, Petre Roman.

Mihai Tudose va răspunde, de la ora 23:00, întrebărilor dificile puse de Denise Rifai. 

Vezi Online Video ediția de marți, 20 iulie 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

“Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dvs.?”, “Cine a încercat să va creeze imaginea de alcoolic?”, “Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?”, “Va simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?”, “Este Mihai Tudose variant moderna a baronului PSD?”, “Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”, “V-ați folosit fiica paravan în afaceri?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le va adresa lui Mihai Tudose în ediția de marți seară a emisiunii moderate de Denise Rifai la Kanal D.

Mihai Tudose a fost premier al României între   și 

Citeste si: Mihai Tudose, invitatul din această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihai Tudose este acum europarlamentar, el fiind ales pe listele Pro România, partid pe care l-a părăsit. Din ianuarie 2020 Mihai Tudose s-a întors oficial în Partidul Social Democrat (PSD), de care se și leagă ascensiunea sa politică. Relația de prietenie cu liderul de acum al PSD, Marcel Ciolacu, este ultracunoscută.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mihai Tudose deținea, conform declarației de avere depuse înainte de a prelua fotoliul de premier al României, un apartament de 97 de metri pătraţi în Brăila, alături de soția sa, cumpărat în 1996. Tudose mai deținea şi două autoturisme Mercedes, din 2015, respectiv 2017.  

În perioada 1980-1987, Mihai Tudose a dobândit o colecție filatelică cu o valoare estimată la 30.000 euro. În luna septembrie 2018, Mihai Tudose a vândut un autoturism pe care a luat 97.629

lei.

Tudose avea, potrivit acelei declarații de avere completate, și un credit de 25.000 de euro, scadent în 2021.  

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” este difuzată în fiecare marți, de la ora 23:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită fie la TV, fie Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând adresa kanald.ro/live.html de pe tabletă, smartphone sau laptop.

Citeste si: Cine este sotia lui Mihai Tudose! Firma la care a lucrat partenera de viata a fostului Premier al Romaniei a incheiat multe contracte cu Statul

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.