Live Stream Online „40 de întrebări cu Denise Rifai” - Ediţia de marți, 25 mai 2021 - VIDEO. Miron Cozma face dezvăluiri despre Mineriade!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 mai 2021, 19:17
Miron Cozma, față în față cu Denise Rifai

O ediție eveniment a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” este difuzată în această seară. Invitat este Miron Cozma. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe site-ul Kanal D.

Miron Cozma va fi față în față în această seară, la Kanal D, cu Denise Rifai. Fostul lider de sindicat al minerilor din Valea Jiului va oferi dezvăluiri extraordinare despre Mineriade.

“Vă spun cu toată responsabilitatea… și nu îmi este frică de acest adevăr” (…) este o parte din răspunsul lui Miron Cozma la cea mai importantă întrebare pe care Denise Rifai i-o adresează în această seară, și anume “Cine a chemat minerii la București, în 1990?”.

Vezi Online Video ediția de marți, 25 mai 2021, a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” Live pe Kanal D

“Cine a orchestrat minerada?”, “De ce v-a mulțumit Ion Iliescu?”, “L-ați ajutat pe Ion Iliescu să dea jos Guvernul Român?”, “Cine v-a asigurat viața de lux  în închisoare?”, “Au fost tentativele de asasinat adevăr sau ficțiune?”, “Cum ați ajuns din liderul minerilor o victima?”, “A fost Marinela Nițu marea dumneavoastră iubire?”  sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări pe care Denise Rifai i le va adresa lui Miron Cozma în ediția de marți

a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Emisiunea este difuzată după popularul serial turcesc Hercai, urmând să înceapă la ora 23:00 la Kanal D.

Miron Cozma a fost condamnat în anul 1999 la 18 ani de închisoare pentru rolul său în Mineriadele din 1990 și 1991. În ultimele zile ale ultimului său mandat de președinte al României, Ion Iliescu l-a grațiat, însă Miron Cozma a făcut închisoare și după aceea, fiind condamnat la 10 ani de închisoare de către Înalta Curte de Casație și Justiție pentru mineriada din 1999.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Miron Cozma declara în urmă cu mai mulți ani că primește o pensie ca victimă a Mineriadelor în valoare de 1.489

de lei.

"Vreți să vă arăt că am o pensie de 1.489  lei? Cum am prosperat? Nu am prosperat. Nu am casă. Cu ce am prosperat? Făcând 11 ani de închisoare. Vreți să vă arăt că am o pensie de 1.489 lei?,  declara Miron Cozma în cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” face parte din  programul TV al postului Kanal D, fiind difuzată în fiecare marți.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Live Video Online trebuie doar să accesezi, de la ora 23:00, adresa https://www.kanald.ro/live.html  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: De necrezut! Cum arată Marinela Nițu, fosta soție a lui Miron Cozma, la 53 de ani? Bruneta a apelat la mai multe operații estetice

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.