Live Stream Online "40 de întrebări cu Denise Rifai" - Ediția de marți, 3 noiembrie- VIDEO. Viorel Cataramă va răspunde la cele mai incomode întrebări

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 nov 2020, 20:00
Viorel Cataramă, invitatul de marți, 3 noiembrie, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”
Sursa: Captură KANAL D

Pe Kanal D începe o nouă ediție a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la ora 23:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

"40 de întrebări cu Denise Rifai" este emisiunea care reușește să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor, în fiecare seară de marți. Formatul emisiunii, unul complet nou în România, aduce în fața publicului, în fiecare săptămână, un invitat nou, care trebuie să răspundă la cele mai incomode 40 de întrebări formulate cu mare atenție de jurnalista Denise Rifai.

Vezi Online Video emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" pe Kanal D

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" a fost lansată la Kanal D, în această toamnă, astfel că de la prima ediție și până în prezent, mai multe personalități marcante din România au acceptat provocarea de a răspunde tuturor întrebărilor venite din partea jurnalistei Denise Rifai, gazda emisiunii.

După Elena Udrea, Viorica Dăncilă, Gică Popescu și Marian Vanghelie, astăzi a venit rândul lui Viorel Cataramă să răspundă la întrebări, acesta fiind invitatul care se va afla față în față cu Denise Rifai în ediția din această seară a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: CV Viorel Cataramă. Ce studii are acesta și ce afacere mai are în prezent

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" este difuzată atât la tv, cât și online, live video pe Kanal D. Dacă nu vrei să pierzi ediția din această seară, atunci o poți urmări accesând https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.  

Viorel Cataramă este invitat la "40 de întrebări cu Denise Rifai" 

Celebrul om de afaceri Viorel Cataramă este unul dintre cele mai controversate personaje de pe scena politică românească. De-a lungul timpului a fost implicat în mai multe scandaluri, iar acum, acesta vine în platoul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai" pentru a clarifica totul.

„Câți bani ați pierdut din cauza pandemiei? Cum este să fii bogat într-o țară săracă? De ce nu vă votează românii? Sunteți un bărbat extravagant? Ați făcut bani din ambiție? Sunteți un politician lipsit de empatie? Cât

costă o paine?”, acestea sunt doar o parte dintre întrebările la care va trebui să răspundă Viorel Cataramă în ediția de astăzi a emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Citeste si: Cine este Adina Alberts, soţia lui Viorel Cataramă? Ce afaceri are unul dintre cei mai cunoscuți medici din România

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.