Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de joi, 10 decembrie- VIDEO. Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, dialog presărat cu replici acide

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 10 dec 2020, 20:00
Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 23:00, pe Kanal D va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

„Bravo, ai stil! Celebrities” este competiția în care mai multe vedete din România au ales să iasă din zona de confort, încercând să dovedească că știu să combine corect anumite piese vestimentare și să își adapteze ținuta pentru orice ocazie. A început numărătoarea inversă până la Marea Finală, iar pentru cele 6 concurente rămase în cursa pentru marele premiu, emoțiile sunt mai mari ca niciodată.

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

„Bravo, ai stil! Celebrities” a reprezentat o provocare pentru fiecare vedetă înscrisă în competiție, iar după multe confruntări, conflicte și replici acide, în semifinala care va avea loc pe data de 12 decembrie au ajuns doar 6 concurente: Theo Rose, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Oana Radu, Alexandra Ungureanu și Cristina Șișcanu. Ele au demonstrat că merită să meargă mai departe, iar acum, concurentele trebuie să facă un ultim efort pentru a-și asigura locul în Marea Finală.

În acest moment al competiției, jurații au alte așteptări de la concurente, astfel că orice greșeală minoră este taxată. Theo Rose, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Oana Radu, Alexandra Ungureanu și Cristina Șișcanu trebuie să afișeze ținute impecabile și să dovedească tuturor că merită titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul în valoare de 100.000 de lei. 

Citeste si: Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” face parte din programul TV al postului Kanal D și dacă nu ai posibilitatea de a o urmări la televizior, atunci o poți face și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html. Emisiunea este difuzată live video pe Kanal D.

Replici acide la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Certurile și atacurile subtile nu vor lipsi nici pe final de competiție, ci din contră, replicile concurentelor vor fi din ce în ce mai acide.

Andreea Tonciu va spune despre Cristina Șișcanu că este vicleană, în timp ce aceasta va considera că Andreei Tonciu îi este frică de ea. 

Cum se va termina conflictul dintre cele două concurente? Află în această seară, de la ora 23:00, într-o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeste si: Gestul Alexandrei Ungureanu si al Deei Codrea fata de Andreea Tonciu!