Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities - Editia de joi, 8 octombrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 08 oct 2020, 20:00
Cristina Siscanu a izbucnit in plans

O noua editie Bravo, ai stil! Celebrities va asteapta azi, pe Kanal D, cu surprize si tinute nou noute. Puteti urmari emisiunea preferata si Live Video Online, pe site-ul oficial kanald.ro.

Cea mai iubita emisiune de stil va asteapta de miercuri pana vineri, de la ora 23:00 si sambata, de la ora 21:30. Bravo, ai stil! Celebrities si astazi o editie extrem de interesanta, in care vedetele se lupta pentru tiplul de "Cea mai stilata femeie din Romania", dar si pentru marele premiu.

Vezi Online Video emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities Live pe Kanal D

Ilinca Vandici este pregatita sa le invite pe vedete sa paseasca pe podium, in platoul Bravo, ai stil Celebrities pentru o noua zi de concurs. Frumoasele celebritati si-au pregatit cele mai bune tinute, iar cei trei indragiti jurati sunt gata sa dea verdictul stilului si in aceasta seara, de la ora 23:00. Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu s-au inarmat cu rabdare si asteapta sa vada ce intrigi au mai tesut vedetele, in lupta lor pentru "Cea mai stilata vedeta din Romania".

Puteti urmari emisiunea favorita si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.  

Ce te asteapta azi, la Bravo, ai stil Celebrities

Spiritele se incing tare in seara aceasta, in competitia de stil! Cristina Siscanu este pusa la respect de unul dintre jurati i se a aduce aminte ca a uitat de modestie si ca Universul nu se invarte in jurul ei.

Bianca Rus este penalizata  si ea, pentru "tupeu", insa concurenta riposteaza in stilul ei specific si spune elegant ca nu prea mai are rost sa vina la defilare, din moment ce unul dintre jurati i-a spus deja ca nu ii va mai da nicio stea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmareste editia de astazi "Bravo, ai stil! Celebrities" si vezi tot ce se intampla cu concurentele. De ce au schimbat juratii foaia si cine este responsabil de ce se petrece in platou?

Regulile de la Bravo, ai stil Celebrities pe care fanii trebuie sa le stie

Votul prin SMS se opreste, deocamdata. Totusi, in Marea Finala, votul va fi in mainile telespectatorilor, care vor decide cine castiga.

Pana atunci insa, votul prin SMS se suspenda. Toate voturile care s-au dat pana acum, vor fi luate in considerare in momentul in care va fi prima editie eliminatorie, asa incat, voturile nu sunt pierdute, ba dimpotriva, conteaza foarte mult pentru fete. La fel de mult conteaza si numarul de stelute obtinute de fete.

Citeste si: Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities- Editia de miercuri, 7 octombrie- VIDEO

Citeste si: In aceasta seara, la “Bravo, ai stil! Celebrities”, Bia Rus vrea sa rupa gura targului cu blugii indrazneti ai modei “Trident”