Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities - Editia de miercuri, 2 septembrie - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 sep 2020, 20:00
Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities revine cu o noua editie incendiara!

Cea mai indragita emisiune de stil si moda, Bravo, ai stil! Celebrities, revine astazi cu o noua editie la Kanal D. Editia din aceasta seara, de la ora 22:00 poate fi urmarita pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala www.kanald.ro.

Ilinca Vandici si cei trei jurati ai show-ului, "Bravo, ai stil! Celebrities", Raluca Badulescu, Catalin Botezatu, Maurice Munteanu, au revenit inca de sambata cu forte proaspete pe micile ecrane, alaturi de cele noua concurente. Show-ul va putea fi urmarit patru zile pe saptamana, de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, la Kanal D si online accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.
Cele noua celebritati, aspirante la titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania" si la marele premiu vor trece, ca si pana acum, prin multe provocari stilistice si toata evolutia lor va fi minutios si critic analizata de

cei trei jurati.

Vezi Online Video emisiunea Bravo, ai stil! Live pe Kanal D

Cele noua concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities" ramase in competitia stilistica, pentru marele premiu de 100.000 de lei, dar si titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania sunt: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu si Raluca Tanase.

Acestea au revenit deja la preocuparile lor stilistice si sunt pregatite de noi teme si provocari inedite in fiecare editie.

Ce se intampla in editia din aceasta seara Bravo, ai stil! Celebrities

Astazi, de la ora 22:00, Ilinca Vandici si cei trei jurati ii asteapta pe fanii emisiunii cu o noua editie Bravo, ai stil! Celebrities, cu momente de defilare, dar si cu tensiuni.

Cele noua aspirante la marele trofeu sunt gata de o noua defilare in fata juratilor si a telespectatorilor. 

Ilinca Vandici a anuntat in editia de sambata faptul ca juratii vor avea o mai mare putere de decizie, pana in Marea Finala, cand se redeschid liniile de vot prin SMS. Astfel, stelele acumulate pe parcursul saptamanii de catre concurente vor avea o importanta si mai mare, cu atat mai mult cu cat votul prin SMS a fost suspendat   pana

in marea finala a show-ului.

In aceasta seara, rivalitatile dintre concurente se acutizeaza, taberele se reconfigureaza, iar atacurile subtile intre fete capata amploare. Andreea Tonciu si Calina Dumitrescu rabufnesc in platoul emisiunii si adreseaza reprosuri dure, disputa continuand si in culise. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe de alta parte, Maurice Munteanu revine la atitudinea critica si acida si le reproseaza celor noua concurente faptul ca au folosit mult prea mult machiaj.

"Sunteti prea machiate! Asta nu se numeste machiaj, se numeste boiala!", spune juratul.

Citeste si: Astazi, de la ora 22:00, duelul celebritatilor, intr-o noua editie a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nu pierdeti, in aceasta seara, 2 septembrie, de la ora 22:00, o noua editie incendiara a competitiei, „Bravo, ai stil! Celebrities”, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE: