Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de miercuri, 28 octombrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2020, 21:00
Juratii Bravo ai stil! Celebrities sunt din ce in ce mai critici!

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmarita de miercuri pana sambata, la Kanal D. Emisiunea este difuzata si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" face furori printre pasionatii de fashion. Alegerile vestimentare ale concurentelor, care au acceptat provocarea și au venit să demonstreze că știu totul despre stil, sunt analizate cu minutiozitate de cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Mai multe vedete din showbizul autohton se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, dar și pentru premiul cel mare în valoare de 100.000

de lei. Evident, de la o ediție la alta, așteptările juraților sunt din ce în ce mai mari, astfel că vedetele trebuie să dea dovadă de imaginație atunci când își construiesc ținutele. Orice greșeală este taxată, iar de multe ori, stresul, oboseala și emoțiile își spun cuvântul, iar concurentele ajung să intre în conflict atât între ele, cât și cu jurații.

Ediția din această seară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" se anunță una plină de momente de senzatie si tinute inedite pregatite de catre concurente.

Poți urmări emisiunea și online, live pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Dupa o editie-concept speciala, care i-a purtat pe telespectatori intr-o incursiune in timp, in istoria modei, incepe o noua saptamana la "Bravo, ai stil! Celebrities", iar concurentele sunt gata de show si de noi provocari.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In editia din aceasta seara, concurentele propun noi tinute si stiluri si se prezinta in fata juratilor cu speranta ca vor fi apreciate eforturile lor si vor primi calificativele mult ravnite.

Citeste si: Live Stream Online Bravo ai Stil- Ediția de joi, 22 octombrie- VIDEO Roxana Nemeș, pusă la punct de jurați

Citeste si: Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities"- Ediția de sâmbătă, 17 octombrie- VIDEO

Nici in aceasta seara, nu dispar conflictele vechi si noi dintre concurente. Pe de o parte, Emy Alupei ii spune in fata Roxanei Nemes ca se simte atacata energetic, iscand astfel o serie de replici acide, iar pe de alta parte, Andreea Tonciu este deranjata de atitudinea afisata de Emy Alupei.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.