Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities - Editia de miercuri, 7 octombrie - VIDEO

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 07 oct 2020, 20:00
bravo ai stil Foto(4)
Ce a facut-o pe Andreea Tonciu sa planga?

O noua editie Bravo, ai stil! Celebrities va asteapta azi, pe Kanal D, cu surprize si tinute nou noute. Puteti urmari emisiunea preferata si Live Video Online, pe site-ul oficial kanald.ro.

Cea mai iubita emisiune de stil va asteapta de miercuri pana vineri, de la ora 23:00 si sambata, de la ora 21:30. Bravo, ai stil! Celebrities si astazi o editie extrem de interesanta, in care vedetele se lupta pentru tiplul de "Cea mai stilata femeie din Romania", dar si pentru marele premiu.

Vezi Online Video emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities Live pe Kanal D

Ilinca Vandici este pregatita sa le invite pe vedete sa paseasca pe podium, in platoul Bravo, ai stil Celebrities pentru o noua zi de concurs. Frumoasele celebritati si-au pregatit cele mai bune tinute, iar cei trei indragiti jurati sunt gata sa dea verdictul stilului si in aceasta seara, de la ora 23:00. Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Catalin Botezatu s-au inarmat cu rabdare si asteapta sa vada ce intrigi au mai tesut vedetele, in lupta lor pentru "Cea mai stilata vedeta din Romania".

Citeste si: Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities"- Editia de joi, 1 octombrie- VIDEO

Puteti urmari emisiunea favorita si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.  

Ce te asteapta azi, la Bravo, ai stil Celebrities

Bianca rus e mai hotarata ca niciodata sa le atraga atentia celor trei jurati si se pare ca va si reusi.

Tinuta ei nu poate sa treaca neobservata, insa ramane de vazt daca este compusa cu stim sau este tot o incropeala a Biei, asa cum ne-a cam obisnuit.

Citeste si: Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities"- Editia de vineri, 2 octombrie- VIDEO

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina Siscanu iese si ea din tipare si adopta o tinuta mai mult decat non-conformista. Ce parere vor avea juratii despre tinuta si, mai ales ce vor spune despre atitudinea divei?

Dar sa nu credeti ca e totul lapte si miere sau ca s-a facut liniste in culise! Intrigile nu pot inceta intr-un loc in care sunt atat de multe vedete pe metru patrat! De ce plange Andreea Tonciu si ce reprosuri isi fac concurentele?

Citeste si: Bia Rus a ingenunchiat concurenta cu momentul ei din aceasta seara, de la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Regulile de la Bravo, ai stil Celebrities pe care fanii trebuie sa le stie

Votul prin SMS se opreste, deocamdata. Totusi, in Marea Finala, votul va fi in mainile telespectatorilor, care vor decide cine castiga. Pana atunci insa, votul prin SMS se suspenda.

Toate voturile care s-au dat pana acum, vor fi luate in considerare in momentul in care va fi prima editie eliminatorie, asa incat, voturile nu sunt pierdute, ba dimpotriva, conteaza foarte mult pentru fete. La fel de mult conteaza si numarul de stelute obtinute de fete.

Citeste si: Cristina Șișcanu, criticată după ce a postat o fotografie în care își alăpta fetița. Ce mesaj a vrut să transmită concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities?

Citeste si: Andreea Tonciu, in lacrimi! Aflati ce anume o dezamageste pe concurenta si ce reactii se vor starni in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities", ASTAZI, 7 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D!