Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de sâmbătă, 12 decembrie- VIDEO. Cristina Șișcanu, reacție dură: „Nu vin aici să vă bateți voi joc de mine!”

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 12 dec 2020, 18:00
Cristina Șișcanu, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, pe Kanal D începe o nouă ediție spectaculoasă a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Poți urmări emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Ultima ediție concept din acest sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” este programată pentru sâmbătă, 12 decembrie 2020. Semifinala va reprezenta o adevărată provocare pentru concurentele rămase în competiție. 

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Înainte de Marea Finală „Bravo, ai stil! Celebrities”, care va avea loc pe 19 decembrie 2020, concurentele mai au de trecut o probă de foc, semifinala.

Jurații au așteptări mari și pentru că lupta a intrat deja în linie dreaptă, cele 6 concurente care se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și pentru premiul de 100.000 de lei trebuie să impresioneze prin eleganță și stil. Conceptul semifinalei este intitulat „Aripi de înger”, o temă foarte ofertantă și care, cu siguranță, va reprezenta o mare provocare pentru fiecare concurentă în parte.

Citeste si: De ce a sunat-o Andreea Tonciu pe Alexandra Ungureanu la 11 noaptea si de ce nu i-a raspuns cantareata!

Ținute spectaculoase, momente excepționale, dar și multe intrigi, toate acestea vor da un plus de culoare semifinalei „Bravo, ai stil! Celebrities”. Emisiunea face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de miercuri până vineri, de la ora 23:00 și sâmbătă, de la ora 20:00.

Acum poți vedea emisiunea ta favorită despre modă și stil și online, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil, aceasta fiind difuzată live video pe Kanal D. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, dezamăgiți de alegerile vestimentare ale concurentelor?

Theo Rose, Andreea Tonciu, Deea Codrea, Oana Radu, Alexandra Ungureanu și Cristina Șișcanu sunt cele 6 semifinaliste de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și vor încerca să îi convingă pe jurați că merită un loc în Marea Finală. Ținutele alese nu îi vor impresiona pe jurați, aceștia declarându-se dezamăgiți. 

„Este o bătaie de joc!”, va spune Raluca Bădulescu.

Cine va primi aprecieri din partea juriului, dar și ce concurente vor face alegeri neinspirate? Află în semifinala „Bravo, ai stil! Celebrities” din această seară. 

Citeste si: Bomba la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Deea Codrea n-a mai putut tine secretul. A spus de cine e indragostita. Barbatul i-a mai frant inima unei concurente in trecut

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.