Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de sâmbătă, 17 octombrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 17 oct 2020, 18:30
Jurații de la Bravo, ai stil! Celebrities și Ilinca Vandici
Sursa: Captură KANAL D

Începe o nouă ediție a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities". Emisiunea este difuzată și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată la Kanal D, de miercuri până vineri, începând cu ora 23:00, iar sâmbăta, de la ora 21:30. În fiecare ediție, concurentele își aleg cu mare atenție ținutele, astfel încât atunci când își fac apariția în platoul emisiunii, toate privirile să fie ațintite asupra lor.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

În lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și pentru premiul de 100.000 de lei, concurentele se folosesc de orice armă pe care o au la dispoziție. Competiția este din ce în ce mai puternică, iar pentru a-și asigura un loc în Marea Finală, vedetele trebuie să facă cele mai inspirate alegeri din punct de vedere vestimentar și să demonstreze că se pot adapta oricărei situații.

Astfel, ținutele lor trebuie să fie îndrăznețe, iar povestea trebuie să se potrivească perfect cu outfitul ales.

Dacă nu ești în fața televizorului, dar vrei să vezi ce ținute au ales să poarte concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", atunci poți urmări emisiunea și de pe telefon, laptop sau tabletă. Cel mai iubit show dedicat modei  este difuzat acum și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.   

Emoții mari pentru Emy Alupei la "Bravo, ai stil! Celebrities". Este prima ediție-concept la care participă

Concurentele mai vechi știu că edițiile concept "Bravo, ai stil! Celebrities" trebuie tratate cu maximă seriozitate, iar ținutele alese trebuie să fie impecabile. Pentru Emy Alupei, emisiunea de astăzi va reprezenta o adevărată provocare. Vedeta va veni în fața juraților cu o ținută spectaculoasă și un moment emoționant, dar rămâne de văzut dacă va reuși să îi impresioneze pe jurați.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities- Editia de vineri, 9 octombrie- VIDEO. Razboi intre dive

Conflictul dintre Roxana Nemeș și Andreea Tonciu pare departe de a se fi terminat. Cele două se vor ataca din nou, iar Andreea Tonciu nu va ezita să îi spună colegei sale că prin tot ceea ce face dovedește că vrea să o copieze, însă fără succes.

Citeste si: Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities- Editia de joi, 8 octombrie- VIDEO

 

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul