Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities - Editia de sambata, 29 august - VIDEO

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 aug 2020, 20:00
Emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities revine cu editii noi pe micile ecrane!

Cea mai indragita emisiune de stil, Bravo, ai stil! Celebrities, revine astazi cu editii noi la Kanal D. Editia de sambata, 29 august, poate fi urmarita si Live VIDEO Online, accesand pagina oficiala www.kanald.ro.

Cei trei jurati ai show-ului, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu, Maurice Munteanu, impreuna cu Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii, sunt pregatiti pentru reintalnirea cu cele noua concurente, in platoul emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities". Show-ul va putea fi urmarit patru zile pe saptamana, de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

Vezi Online Video emisiunea Bravo, ai stil! Live pe Kanal D

Celebritatile, aspirante la titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania" si la marele premiu vor trece, ca si pana acum, prin multe provocari stilistice si toata evolutia lor va fi minutios

si critic analizata de cei trei jurati.
Cele noua concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities" ramase in competitia stilistica, pentru marele premiu de 100.000 de lei, dar si titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania sunt: Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Siscanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu si Raluca Tanase.
Puteti urmari ce alegeri vestimentare au facut concurentele, pentru seara aceasta pe Kanal D, dar si online, live pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM. ​

Care este tema primei seri de gala Bravo, ai stil! Celebrities!

Astazi, de la ora 22:00, Ilinca Vandici si cei trei jurati ii asteapta pe fanii emisiunii cu o seara “Oldies but goldies” la "Bravo, ai stil! Celebrities", in care cele noua tinere ambitioase, inscrise in concurs vor face un adevarat spectacol. Tema propusa pentru prima editie de dupa pauza de pe micul ecran este una ofertanta, in stransa legatura cu tot ceea ce inseamna trenduri ce au marcat istoria modei, dar si cu divertismentul de calitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Maurice Munteanu, “atacat” in cabina juratilor, in pauza de la filmarile pentru “Bravo, ai stil! Celebrities”/ Afla cine a bagat spaima in jurat

Citeste si: Raluca Badulescu, despre shoppingul de pandemie: „Am reusit sa scap la cumparaturi online”

Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, a declarat ca este nerabdătoare ca show-ul de televiziune să intre din nou în casele romanilor.
"Suntem foarte bucurosi sa revenim in casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunata de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Este clar ca toamna aceasta se numara tinutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie si gata sa va oferim un adevarat spectacol si cele mai interesante si utile sfaturi stilistice.

Concurentele noastre sunt minunate si extrem de ambitioase, asadar se anunta o lupta plina de surprize!", a spus Ilinca Vandici.

Nu pierdeti, in aceasta seara, 29 august, de la ora 22:00, continuarea celei mai frumoase competitii, „Bravo, ai stil! Celebrities”, pe Kanal D si online, accesand pagina oficiala de LIVE: