Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de sambata, 31 octombrie - VIDEO. Concurentele au pregatit tinute spectaculoase pentru o noua seara-concept incendiara!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 oct 2020, 19:30
Ilinca Vandici si cei trei jurati de la "Bravo, ai stil! Celebrities" va asteapta la o noua editie-concept de senzatie!

Incepe o nouă ediție a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities". Emisiunea este difuzată și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Show-ul "Bravo, ai stil! Celebrities" face furori printre pasionatii de fashion. Tinutele vestimentare ale concurentelor, care au acceptat provocarea și au venit să demonstreze că știu totul despre stil, sunt analizate cu minutiozitate de cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată la Kanal D, de miercuri până vineri, începând cu ora 23:00, iar sâmbăta, de la ora 21:30.

În fiecare ediție, concurentele își aleg cu mare atenție ținutele, astfel încât atunci când își fac apariția în platoul emisiunii, toate privirile să fie ațintite asupra lor.

În lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și pentru premiul de 100.000 de lei, concurentele se folosesc de orice armă pe care o au la dispoziție. Competiția este din ce în ce mai puternică, iar pentru a-și asigura un loc în Marea Finală, vedetele trebuie să facă cele mai inspirate alegeri din punct de vedere vestimentar și să demonstreze că se pot adapta oricărei situații.

Astfel, ținutele lor trebuie să fie îndrăznețe, iar povestea trebuie să se potrivească perfect cu outfitul ales.

In editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata imediat dupa serialul de comedie „Moldovenii”, la Kanal D, cele opt aspirante la marele titlu de cea mai stilata celebritate din Romania vor avea de respectat in alegerea tinutelor, la alegere, prin tragere la soti, o tema din cele trei propuse de juriu: Holywood, Bollywood sau Arabesc.

Citeste si: Ploua cu laude la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurenta i-a uimit pe jurati cu stylingul propus in aceasta seara! “Tu poti fi considerata un reper in moda romaneasca!”

Citeste si: Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities"- Editia de joi, 29 octombrie- VIDEO. Competitia devine din ce in ce mai dura!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maurice Munteanu, transant in editia din aceasta seara „Bravo, ai stil! Celebrities”

Una dintre concurente crede ca merge la sigur, cu o tinuta vestimentara si un dans traditional bollywoodian, insa juratii se declara total dezamagiti de prestatia artistica a acesteia, dar si de alegerile vestimentare. Tanara isi apara cu dintii momentul pus in scena si outfitul prezentat, incercand sa gaseasca motive si explicatie pentru fiecare nemultumire venita din partea celor trei jurati.

„Mai, fetita, tu nu intelegi ce iti spun! Tu nu ai inteles ca, daca noi propunem o tema, spre exemplu anii ’20, atunci tinuta se adapteaz ala anii 2020. Faci o tinuta de Bollywood, dar adaptata la cerintele actuale ale modei. Tu acum porti un costum?”, spune Maurice Munteanu.

Ce vor avea de spus ceilalti jurati cu privire la outfitul concurentei si cum vor nota acestia momentul veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la ora 21:30, la Kanal D si online, accesand

pagina oficiala de LIVE STREAM.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.