Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de vineri, 16 octombrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 oct 2020, 20:00
Jurații de la Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Captură KANAL D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită de miercuri până sâmbătă, la Kanal D. Emisiunea este difuzată și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

"Bravo, ai stil! Celebrities" este o emisiune cu și despre stil, astfel că toate concurentele înscrise în competiție se luptă pentru a demonstra că știu chiar și cele mai ascunse secrete ale modei și că pot face alegeri vestimentare inspirate, indiferent de situație sau de tema propusă de cei trei jurați: Mariuce Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Pentru a strânge cât mai multe steluțe și a se clasa pe primele poziții în clasament, concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities" nu trebuie doar să combine corect piesele vestimentare, ci trebuie să transmită un mesaj și să aibă atitudinea potrivită.

Citeste si: Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities"- Ediția de joi, 15 octombrie- VIDEO

Jurații sunt atenți la fiecare detaliu, atfel că pentru a ajunge cât mai departe în cadrul competiției și a avea șanse reale de a câștiga premiul de 100.000

de lei și titlul de cea mai stilată femeie din România, vedetele trebuie să depună mari eforturi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmărește emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" și online, live pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, din nou în conflict la "Bravo, ai stil! Celebrities" 

Cei care vor urmări emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" vor avea parte de o mulțime de surprize în această seară. Vedetele vor miza pe senzualitate și multe dintre ele vor alege ținute sexy, ieșind astfel în evidență și impresionându-i pe jurați. Rămâne de văzut cine va primi cele mai multe steluțe și care vor fi cele mai apreciate ținute.

Citeste si: Live Stream Online Bravo, ai stil! Celebrities- Editia de vineri, 9 octombrie- VIDEO. Razboi intre dive

Competiția "Bravo, ai stil! Celebrities" le solicită foarte mult pe concurente și având în vedere că stresul este destul de mare, conflictele sunt nelipsite. În ediția "Bravo, ai stil! Celebrities" din această seară, Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu vor avea din nou o discuție aprinsă, cele două obișnuind să se atace reciproc. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.