Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Editia de vineri, 2 octombrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2020, 21:00
Bravo, ai stil! Celebrities, 2 octombrie 2020 Foto(4)
Juratii Bravo ai stil! Celebrities sunt din ce in ce mai critici!

Emisiunea de fashion "Bravo, ai stil! Celebrities" vine si astazi cu multe provocari pentru concurente! Poti urmari emisiunea de miercuri pana sambata, pe Kanal D, dar si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Editia din aceasta seara a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" se anunta una memorabila, deoarece concurentele pregatesc tinute spectaculoase si momente inedite.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este cel mai indragit show din Romania de fashion si stil. In acest sezon, concurentele sunt opt vedete admirate de public si pe care fanii le vor putea urmari in ipostaze total diferite de cele cu care erau obisnuiti pana acum. 

Concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities" lupta din rasputeri sa dovedeasca tuturor ca merită titlul de cea mai stilata femeie din Romania si premiul cel mare in valoare de 100.000 de lei.

Editia din aceasta seara a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" este disponibila si online, live pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose, aparitie de senzatie, transformata in Corina Chiriac! Afla cum vor reactiona juratii!

Theo Rose ii surprinde din nou pe jurati in aceasta seara, cand isi face aparitia pe podium deghizata in Corina Chiriac. Maurice Munteanu, juratul care i-a lansat aceasta provocare inedita va fi extrem de incantat atat de tinuta concurentei cat si de talentul ei muzical si actoricesc.

Pe de alta parte, tensiunile apar din nou in randul concurentelor. De aceasta data Bianca Rus lanseaza o serie de replici acide la adresa Roxanei Nemes. Aceasta afirma ca Roxana este un "vampir energetic", asta dupa ce sustine ca s-a simtit foarte rau in timpul filmarilor si crede ca Roxana a secatuit-o de puteri.

Descoperiti ce se va intampla intre concurente, dar si ce reactii va starni aparitia uimitoare a lui Theo Rose, urmarind editia din aceasta seara, difuzata de la ora 23:00, la Kanal D si online accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul