Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de vineri, 20 noiembrie - VIDEO

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 nov 2020, 21:00
Juratii Bravo ai stil! Celebrities sunt din ce in ce mai critici!

Ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" va fi difuzată la Kanal D, începând cu ora 23:00. O poți urmări și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Emisiunea de fashion "Bravo, ai stil! Celebrities" a reușit să le pună la mare încercare pe concurentele care au acceptat să facă parte din această competiție. Alegerile lor vestimentare sunt analizate minutios de catre cei trei jurați și pentru a obține calificativul „Bravo, ai stil!”, totul trebuie să fie cat mai aproape de perfectiune.

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Lupta este din ce în ce mai strânsă la "Bravo, ai stil! Celebrities"! Concurentele rămase în competiție știu că acum este momentul să îi impresioneze pe jurați. La finalul ediției concept de sâmbătă, una dintre concurentele care aspiră la titlul de cea mai stilată femeie din Româna va părăsi emisiunea, astfel că emoțiile sunt foarte mari.

Indragita emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată de miercuri până vineri, de la ora 23:00, dar și sâmbătă, începând cu ora 20:00.

Urmărește emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" și online, live video pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities"- Ediția de joi, 19 noiembrie- VIDEO. Andreea Tonciu, atac subtil la adresa Deei Codrea!

Citeste si: Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities"- Ediția de miercuri, 18 noiembrie- VIDEO. Oana Radu, atac subtil la adresa unor concurente!

Andreea Tonciu le reproseaza colegelor sale ca au strategii!

În ediția din această seară a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" se vor încinge din nou spiritele. Cea care declanseaza noi momente tensionate in cadrul show-ului de moda, este nimeni alta decat Andreea Tonciu, care le acuza pe colegele sale ca ar avea strategii pentru a ajunge cat mai departe in competitie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pe două pahare de șampanie la Disneyland? „O fi șampanie din aia bună cu aur. Chiar dacă e scump, aia e.”

Pe de alta parte, un alt moment inedit este acela cand Theo Rose si Deea Codrea decid sa defileze impreuna pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities. Telespectatorii vor ava parte de o premiera in cadrul emisiunii cu si despre stil si moda, doua dintre aspirantele la marele titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania vor defila <la indigo>.

Theo Rose si Deea Codrea „s-au propus” in doua tinute rosii si s-au hotarat sa defilze impreuna, in acelasi moment artistic, cu o coregrafie ad-hoc, care incanta audienta.

Cele doua concurente nu au impartit doar momentul defilarii, ci si aceeasi poveste.

„Noi mergem la un casting pentru <Lupul si cele 7 Scufite Rosii>”, afirma Deea Codrea.  

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită atât pe Kanal D, cat si online, live pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.